Beste makelaar: Welke makelaar past bij jou?

Er zijn meer dan 4.000 makelaars actief in Nederland. De kans is groot dat je uit tientallen makelaars kunt kiezen bij jou in de omgeving. Bij het vinden van de beste makelaar voor de verkoop van je huis, kun je vast wat ondersteuning gebruiken. Zo weet je zeker dat je in jouw geval ook echt de beste makelaar kiest.

Beste makelaar voor jóu

Wie de beste makelaar voor jou is, hangt natuurlijk af van je wensen. Wil je een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging? Wil je zelf een actieve rol spelen in het verkoopproces? Wil je je huis prominent op Funda? Wat is het budget voor een makelaar? Hoeveel makelaar heb je nodig? Zodra je je wensen duidelijk in kaart hebt gebracht, kun je op zoek naar de beste makelaar. Bij Makelaarsland kun je zelf kiezen hoeveel makelaar je nodigt hebt. Wil je zelf de bezichtigingen doen met Makelaarsland Online, of wil je jouw makelaar dichtbij met Makelaarsland Lokaal?

De meeste verkopers raadplegen eerst hun vrienden en familie voor het vinden van een makelaar. Bij het zoeken naar de beste makelaar kun je gebruik maken van online reviews. Verkopers hechten veel waarde aan ervaringen van medeverkopers en maken daarom steeds meer gebruik van online beoordelingen. Op internet zijn talloze sites te vinden waarop makelaars beoordeeld worden.

Bespaar op je verkoop!

Bespaar op je verkoop!

Een makelaar moet niet alleen aan al je wensen en behoeften voldoen, hij moet dit natuurlijk ook voor een goede prijs doen. Bij Makelaarsland zorgen wij er voor dat je de begeleiding krijgt die je wenst van een makelaar, zonder dat je hier extra voor betaalt. Jij kunt namelijk zelf kiezen hoeveel makelaar jij nodig hebt! Wil je zelf actief meehelpen met de verkoop en daarmee kosten besparen met Makelaarsland Online voor een vast en laag tarief van € 1.290? Of wil je meer aan jouw makelaar over laten met Makelaarsland Lokaal voor €2.780?

Benieuwd wat je kunt besparen door te verkopen met Makelaarsland Online?

Bereken je besparing

Wie is de beste makelaar: vergelijkingssites

Een voorbeeld van een website waar beoordelingen van verschillende makelaars vermeld staan, is wieisdebestemakelaar.nl. Op deze site wordt de kwaliteit van makelaars inzichtelijk gemaakt en krijgen consumenten een beter en objectief beeld van verschillende makelaars. Consumenten kunnen hun mening geven over het enthousiasme van de makelaar, de snelheid van reageren, het nakomen van afspraken, zijn creativiteit en de marktkennis.

Andere vergelijkingssites die je kunt raadplegen zijn:

  • Funda: Op de grootste huizensite van Nederland kunnen verkopers hun makelaar beoordelen nadat de woning definitief verkocht is.
  • Feedback Company: Met maximaal 5 sterren kunnen verkopers aangeven hoe zij hun makelaar beoordelen. Daarnaast kan de klant een reactie geven met toelichting op het aantal gegeven sterren.

Benieuwd of Makelaarsland de beste makelaar voor jou is? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan waarin wij al je vragen beantwoorden!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.