Beste makelaar: Welke makelaar past bij u?

Er zijn meer dan 4.000 makelaars actief in Nederland. De kans is groot dat u uit tientallen makelaars kunt kiezen bij u in de omgeving. Bij het vinden van de beste makelaar voor de verkoop van uw huis, kunt u vast wat ondersteuning gebruiken. Zo weet u zeker dat u in uw geval ook echt de beste makelaar kiest.

Beste makelaar voor ú

Wie de beste makelaar voor u is, hangt natuurlijk af van uw wensen. Wilt u een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging? Wilt u zelf een actieve rol spelen in het verkoopproces? Wilt u uw huis prominent op Funda? Wat is het budget voor een makelaar? Zodra u uw wensen duidelijk in kaart hebt gebracht, kunt u op zoek naar de beste makelaar.

De meeste verkopers raadplegen eerst hun vrienden en familie voor het vinden van een makelaar. Bij het zoeken naar de beste makelaar kunt u gebruik maken van online reviews. Verkopers hechten veel waarde aan ervaringen van medeverkopers en maken daarom steeds meer gebruik van online beoordelingen. Op internet zijn talloze sites te vinden waarop makelaars beoordeeld worden.

Bespaar op uw verkoop!

Een makelaar moet niet alleen aan al uw wensen en behoeften voldoen, hij moet dit natuurlijk ook voor een goede prijs doen. Bij Makelaarsland zorgen wij er voor dat u de begeleiding krijgt die u wenst van een makelaar, zonder dat u hier extra voor betaalt. Bij Makelaarlans betaalt u namelijk een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat u kunt besparen door te verkopen met Makelaarsland?

Bereken uw besparing

Wie is de beste makelaar: vergelijkingssites

Een voorbeeld van een website waar beoordelingen van verschillende makelaars vermeld staan, is wieisdebestemakelaar.nl. Op deze site wordt de kwaliteit van makelaars inzichtelijk gemaakt en krijgen consumenten een beter en objectief beeld van verschillende makelaars. Consumenten kunnen hun mening geven over het enthousiasme van de makelaar, de snelheid van reageren, het nakomen van afspraken, zijn creativiteit en de marktkennis.

Andere vergelijkingssites die u kunt raadplegen zijn:

  • Funda: Op de grootste huizensite van Nederland kunnen verkopers hun makelaar beoordelen nadat de woning definitief verkocht is.
  • Feedback Company: Met maximaal 5 sterren kunnen verkopers aangeven hoe zij hun makelaar beoordelen. Daarnaast kan de klant een reactie geven met toelichting op het aantal gegeven sterren.

Benieuwd of Makelaarsland de beste makelaar voor u is? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan waarin wij al uw vragen beantwoorden!

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.