Jouw NVM makelaar in Emmen, Makelaarsland

In Emmen je woning verkopen? De vakkundige makelaars van Makelaarsland helpen je graag met de verkoop van je huis in Emmen!

Emmen werd een stad, maar bleef een dorp. De meeste Nederlanders kennen Emmen vooral van Dierenpark Emmen of de nabijgelegen Hunebedden. Emmen is echter meer dan dat! Makelaarsland helpt jou met de verkoop van jouw huis in Emmen. Er zijn veel verschillende soorten wijken in Emmen zoals centrum, door sommigen ‘de stad’ en anderen ‘het dorp’ genoemd, natuurlijk. De omringende wijken zijn erg verschillend. Er zijn tamelijk nieuwe wijken, zoals Emmerhout, beroemd om de groene omgeving en woonerven.  En er zijn oude dorpen, die onderdeel van Emmen zijn geworden. Een voorbeeld hiervan is het Bagger-Oosterveld, dat aan de rand ligt van het Oosterbos.

Woningmarkt Emmen

Makelaarsland is goed op de hoogte: wij weten bijvoorbeeld hoeveel woningzoekenden er in jouw buurt zijn. Wil je je huis of appartement in Emmen verkopen en ben je op zoek naar een NVM makelaar in Emmen? Dan ben je bij Makelaarsland aan het goede adres. Onze makelaars zijn niet alleen goed op de hoogte, maar ook voordeliger dan de gemiddelde makelaar in Emmen.

Het wapen van Emmen

Lage courtage

Makelaarsland is een NVM makelaar, en wanneer je kiest voor Makelaarsland Online betaal je slechts € 1.290 aan Makelaarskosten. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Dat is duizenden euro’s minder dan de gemiddelde traditionele makelaars in Emmen rekenen voor het verkopen van je woning. Daarnaast betaal je achteraf én zijn de kosten vast, ongeacht de prijs of locatie van de woning. Wil je weten wat jij met Makelaarsland kunt besparen?

> Bereken je besparing

Hoe werkt verkopen met Makelaarsland Online?

Jouw makelaar van Makelaarsland verzorgt de verkoop van je woning van A tot Z. Het enige dat je NVM makelaar van Makelaarsland in Emmen niet doet zijn de bezichtigingen, dat kun je namelijk ook heel goed zelf. Jij kent je eigen huis of appartement en de buurt in Emmen namelijk veel beter dan welke makelaar dan ook. Wil je meer weten over je huis verkopen in Emmen, Makelaarsland Online, of wil je ergens anders meer over weten?

> Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Een beetje van jezelf en de kracht van NVM, funda en Makelaarsland. Ook in Emmen zijn onze makelaars succesvol actief!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.