Jouw verkopend makelaar in Etten-Leur, Makelaarsland

Verkoop jouw woning met Makelaarsland als verkoopmakelaar voor een vast laag tarief

Je wilt je woning verkopen met een NVM makelaar, maar besparen op je makelaarskosten? Dan is Makelaarsland voor jou de juiste keuze.

Vaste en lage courtage
Bij Makelaarsland profiteer je van een vast en laag tarief. Vergeleken met andere makelaars bespaar je met NVM makelaar Makelaarsland aanzienlijk op je courtagekosten.

Hoe kan dat?
De unieke formule van Makelaarsland, waarbij wij samen met jou je huis verkopen maakt deze lage courtagekosten mogelijk!

> Jij doet bij Makelaarsland namelijk zelf hetgeen wat je het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. Jouw enthousiasme en ervaringen kun je overbrengen op geïnteresseerden. Bovendien ben je flexibeler dan een makelaar en kunnen bezichtigingen ook tijdens kantooruren plaatsvinden. Een groot pluspunt voor geïnteresseerden.
> Makelaarsland verzorgt de rest voor je. Van woningopname tot aan het plaatsen van je huis op funda, van onderhandelingen tot het opstellen van de koopovereenkomst.

De makelaars van Makelaarsland weten wat er gaande is op de huizenmarkt en kunnen je goed adviseren bij de verkoop van je huis of appartement in Etten-leur.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.