Uw verkopend makelaar in Etten-Leur, Makelaarsland

Verkoop uw woning met Makelaarsland als verkoopmakelaar voor slechts € 1.290,-

U wilt uw woning verkopen met een NVM makelaar, maar besparen op uw makelaarskosten? Dan is Makelaarsland voor u de juiste keuze.

Vast en lage courtage van € 1.290
Bij Makelaarsland profiteert u van een vast en laag tarief van slechts € 1.290 (incl.BTW). Vergeleken met andere makelaars bespaart u met NVM makelaar Makelaarsland aanzienlijk op uw courtagekosten.

Hoe kan dat?
De unieke formule van Makelaarsland, waarbij wij samen met u uw huis verkopen maakt deze lage courtagekosten mogelijk!

> U doet bij Makelaarsland namelijk zelf hetgeen wat u het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. Uw enthousiasme en ervaringen kunt u overbrengen op geïnteresseerden. Bovendien bent u flexibeler dan een makelaar en kunnen bezichtigingen ook tijdens kantooruren plaatsvinden. Een groot pluspunt voor geïnteresseerden.
> Makelaarsland verzorgt de rest voor u. Van woningopname tot aan het plaatsen van uw huis op funda, van onderhandelingen tot het opstellen van de koopovereenkomst.

De makelaars van Makelaarsland weten wat er gaande is op de huizenmarkt en kunnen je goed adviseren bij de verkoop van uw huis of appartement in Etten-leur.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.