Jouw makelaar in Groningen: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Groningen en wil je graag je huis verkopen, dan wil je dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Groningen: Makelaarsland.

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop van je huis. Voor het verkopen van een woning betaal je bij Makelaarsland maar € 1.290 aan makelaarskosten. Je betaalt geen makelaarscourtage op basis van een percentage, maar een vast en laag tarief dat duizenden euro’s goedkoper is dan bij veel traditionele makelaars in Groningen.

Wil jij ook je woning in Groningen verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Huis verkopen: hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro’s. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van je huis heel anders aan. Onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast tarief van € 1.290 inclusief 21% BTW. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat:

  • Je bent zelf actief bij de verkoop
    Je neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij je actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
  • Makelaarsland werkt landelijk
    Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaal je geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij de afgelopen 5 jaar bijna 19.000 huizen succesvol verkocht! Wil je jouw huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor je NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

Ben je benieuwd hoe verkopen met Makelaarsland werkt? Vraag dan een verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen jouw huis kunnen verkopen.

Verkoopbrochure aanvragen

Altijd op de hoogte van jouw verkoop

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing in je leven. Je wilt natuurlijk goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Daarom houden onze makelaars je altijd op de hoogte door middel van telefoon, sms en e-mail. Ook kun je onze Makelaarsland app downloaden. Met deze handige app ontvang je 24/7 updates omtrent de verkoop van je huis. Wel zo handig!

Lees meer over de Makelaarsland app

Verkoop je huis in Groningen net als duizenden andere slimme verkopers en download de app nu!


Google play Store

App Store

Groningen: woningmarkt

Er staan in Groningen ruim 500 huizen in de verkoop. Ruim 80% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen is appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar bijna 250 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden jouw woning ook graag verkopen.

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.