Jouw makelaar in Groningen: Makelaarsland

De NVM makelaar in Groningen, waarmee je door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop van je huis. Voor het verkopen van een woning betaal je bij Makelaarsland maar € 1.286 aan makelaarskosten. Je betaalt geen makelaarscourtage, maar een vast en laag tarief dat duizenden euro’s goedkoper is dan bij veel traditionele makelaars in Groningen.

Huis verkopen; Hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro’s. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van jouw huis heel anders aan; onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast laag tarief van € 1.286 inclusief 21% BTW. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat:

  • Je bent zelf actief bij de verkoop
    Je neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat jij zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
  • Makelaarsland werkt landelijk
    Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaal je geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij meer dan 28.500 huizen succesvol verkocht! Wil jij je huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor uw NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Altijd op de hoogte van uw verkoop

Het verkopen van een huis in Groningen is een belangrijke beslissing in je leven. Je wilt natuurlijk goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom je verkoop. Daarom houden onze makelaars je altijd op de hoogte door middel van telefoon, sms, e-mail en via onze app. Daarnaast krijg je een MijnMakelaarsland waar je 24/7 je verkoopkoopstatus kunt bekijken.

Over de huizenmarkt in Groningen
Er staan in Groningen ruim 1.200 huizen in de verkoop. Ruim 90% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen zijn appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen jaren ruim 460 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden ook jouw woning graag verkopen.