Jouw makelaar in Groningen: Makelaarsland

Makelaarsland: de NVM Makelaar voor de aankoop en verkoop van je woning in Groningen. Bezichtigen uitbesteden aan jouw makelaar? Dat kan!

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop van je huis. In Groningen kun je namelijk kiezen: bezichtigen zelf doen, of uitbesteden. Zelf actief helpen met de verkoop is ideaal om kosten te besparen. Wij begrijpen dat niet iedereen dit wilt of kan. Daarom kun je er nu voor kiezen om jouw verkoop in Groningen door Jack te laten verzorgen. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij voor het beste resultaat voor jou!

Aankoopmakelaar in Groningen

Ook met het aankopen van een woning is Jack de aangewezen persoon om te helpen. Wanneer je niet zo veel ervaring hebt met aankopen, of bijvoorbeeld benieuwd bent naar de echte waarde van een woning, kan het slim zijn om Jack te laten helpen met de aankoop van jouw nieuwe droomhuis in Groningen. Je betaalt voor zijn hulp bij de aankoop maar €1.860, én pas achteraf. Een aankoopmakelaar betaalt zichzelf vrijwel altijd terug door de betere prijs die hij voor jou onderhandelt. Wil je weten of jij de hulp van Jack kunt gebruiken?

Vraag een vrijblijvende meeloopbezichtiging aan 

Makelaarsland als verkoopmakelaar

Voor het verkopen van een woning betaal je bij Makelaarsland Lokaal een vast en laag tarief aan makelaarskosten. Je betaalt geen makelaarscourtage op basis van een percentage, maar een vast en laag tarief. Met Makelaarsland Online help je actief mee met de verkoop van je huis waardoor je nog meer geld bespaart. Ondanks de lage prijs bieden wij makelaarsdiensten van hoge kwaliteit: klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor prijs/kwaliteit op funda. En daar zijn we trots op!

Wil jij ook je woning in Groningen verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Jouw Makelaar in Groningen

Jouw Makelaar in Groningen

Ik ben Jack. Jouw lokale Makelaarsland Agent in Groningen. Ik neem je al het werk uit handen, dus ook de bezichtigingen. Zeker een goede keuze als de verkoop voor jou emotioneel is, of als je het spannend vindt om mensen rond te leiden. En natuurlijk niet te vergeten voor iedereen die het simpelweg te druk heeft. Ik ben altijd in de buurt en kom eerst persoonlijk bij jou thuis om kennis maken. Ik bepaal de waarde van je woning en adviseer je over de verkoopstrategie. Daarna bepalen we samen de vraagprijs en bespreken we hoe wij jouw woning op makelaarsland.nl en funda gaan presenteren. Om kennis te maken bied ik nu een vrijblijvende waardebepaling aan.

Heb je verkoopplannen? Dan maken ik graag een afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Huis verkopen: hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro’s. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van je huis heel anders aan. Onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast tarief. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat wij landelijk werken.

Makelaarsland werkt landelijk
Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaal je geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij de afgelopen 5 jaar bijna 19.000 huizen succesvol verkocht! Wil je jouw huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor je NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

Ben je benieuwd hoe verkopen met Makelaarsland werkt? Vraag dan een verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen jouw huis kunnen verkopen

> Verkoopbrochure aanvragen

Groningen: woningmarkt

Er staan in Groningen ruim 500 huizen in de verkoop. Ruim 80% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen is appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar bijna 250 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden jouw woning ook graag verkopen.

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.