Uw makelaar in Groningen: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Groningen en wilt u graag uw huis verkopen, dan wilt u dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Groningen: Makelaarsland.

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop van uw huis. Voor het verkopen van een woning betaalt u bij Makelaarsland maar € 1.290 aan makelaarskosten. U betaalt geen makelaarscourtage op basis van een prercentage, maar een vast en laag tarief dat duizenden euro’s goedkoper is dan bij veel traditionele makelaars in Groningen.

Wilt u ook uw woning in Groningen verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Huis verkopen: hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro’s. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van uw huis heel anders aan. Onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast tarief van € 1.290 inclusief 21% BTW. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat:

  • U bent zelf actief bij de verkoop
    U neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
  • Makelaarsland werkt landelijk
    Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaalt u geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij meer dan 35.000 huizen succesvol verkocht! Wilt u uw huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor uw NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

Bent u benieuwd hoe verkopen met Makelaarsland werkt? Vraag dan een verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen uw huis kunnen verkopen.

Verkoopbrochure aanvragen

Altijd op de hoogte van uw verkoop

Het verkopen van uw huis is een belangrijke beslissing in uw leven. U wilt natuurlijk goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom uw verkoop. Daarom houden onze makelaars u altijd op de hoogte door middel van telefoon, sms en e-mail. Ook kunt u onze Makelaarsland app downloaden. Met deze handige app ontvangt u 24/7 updates omtrent de verkoop van uw huis. Wel zo handig!

Lees meer over de Makelaarsland app

Verkoop uw huis in Groningen net als duizenden andere slimme verkopers en download de app nu!


Google play Store

App Store

Groningen: woningmarkt

Er staan in Groningen ruim 532 huizen in de verkoop. Ruim 80% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen zijn appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen jaren ruim 704 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden uw woning ook graag verkopen.

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.