Uw NVM makelaar in Heerlen, Makelaarsland

Makelaarsland: niet voor niets de nummer 1 van Nederland

U heeft een huis of appartement en wilt het verkopen? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Heerlen. Als grootste makelaar van Nederland hebben wij veel ervaring met het verkoopproces. Tevens zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Makelaarsland heeft uitgebreide marktkennis en kan u bijstaan tijdens de verkoop van uw huis in Heerlen.

Profiteer van de lage courtage
Met Makelaarsland als uw verkopend NVM makelaar in Heerlen bespaart u duizenden euro’s courtagekosten. Traditionele makelaars vragen al snel duizenden euro’s. Makelaarsland daarentegen verkoopt uw woning voor een vast en laag makelaar tarief van € 1.290 (incl. BTW).

Hoe werkt Makelaarsland?
– U verzorgt bij Makelaarsland zelf de foto’s en omschrijving van uw huis of appartement. Ook begeleid u zelf de bezichtigingen. Waarom? Omdat u dat zelf veel beter kunt dan welke makelaar dan ook!
– Makelaarsland verzorgt de rest van het verkoopproces voor u. Wij plaatsen uw huis op funda, adviseren u over uw woningpresentatie, voeren de onderhandelingen en maken de koopovereenkomst op wanneer er overeenstemming is bereikt met een koper.

Makelaarsland, niet voor niets de nummer 1 makelaar van Nederland!

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.