Jouw NVM makelaar in Heerlen, Makelaarsland

Makelaarsland: niet voor niets de nummer 1 van Nederland

Je hebt een huis of appartement en wilt het verkopen? Makelaarsland is ook jóúw verkopend makelaar in Heerlen. Als grootste makelaar van Nederland hebben wij veel ervaring met het verkoopproces. Tevens zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Makelaarsland heeft uitgebreide marktkennis en kan je bijstaan tijdens de verkoop van je huis in Heerlen.

Profiteer van de lage courtage
Met Makelaarsland als je verkopend NVM makelaar in Heerlen bespaar je duizenden euro’s courtagekosten. Traditionele makelaars vragen al snel duizenden euro’s. Makelaarsland daarentegen verkoopt je woning voor een vast en laag makelaar tarief van € 1.286 (incl. BTW).

Hoe werkt Makelaarsland?
– Je verzorgt bij Makelaarsland zelf de foto’s en omschrijving van je huis of appartement. Ook begeleid je zelf de bezichtigingen. Waarom? Omdat je dat zelf veel beter kunt dan welke makelaar dan ook!
– Makelaarsland verzorgt de rest van het verkoopproces voor je. Wij plaatsen je huis op Funda, adviseren je over je woningpresentatie, voeren de onderhandelingen en maken de koopovereenkomst op wanneer er overeenstemming is bereikt met een koper.

Makelaarsland, niet voor niets de nummer 1 makelaar van Nederland!