Jouw makelaar in het Friese Lemmer, Makelaarsland

Zelf je huis verkopen? Makelaarsland helpt waar het nodig is

Verkoop jouw woning in Lemmer samen met NVM makelaar Makelaarsland.
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij NVM makelaar Makelaarsland verkopen wij jouw huis in Lemmer voor een vaste lage courtage. Je kunt jouw huis of appartement in Lemmer verkopen voor een vast laag tarief

Wat doet Makelaarsland voor jou?

– Een taxateur komt langs voor de woningopname
– Makelaarsland plaatst jouw huis in Lemmer op alle belangrijke woonsites
– Aanpassingen na ‘in verkoop’ plaatsing in je woningpresentatie zijn geheel gratis
– Je bepaalt zelf de vraagprijs waarmee je je huis in Lemmer in verkoop plaatst. Makelaarsland geeft je natuurlijk wel vraagprijsadvies.
– Je krijgt een eigen vastgoedadviseur toegewezen die jou ten alle tijde op de hoogte stelt van alle ontwikkelingen omtrent je huis in Lemmer
– Makelaarsland stelt de koopovereenkomst op nadat je overeenstemming hebt bereikt

Wat doe je zelf?
Je wilt actief deelnemen bij de verkoop van je huis in Lemmer, zonder last te hebben van de juridische zaken en afhandeling. Daarom verzorg je bij Makelaarsland alleen de leuke kanten van het verkopen van je eigen huis in Lemmer. Je schrijft een omschrijving van je huis en verzorgt de bezichtigingen. Je kunt jouw eigen enthousiasme en ervaringen van je huis in Lemmer delen met geïnteresseerden.

Verkopen doen wij samen!
Help bij de verkoop van je Lemmerse woning en bespaar duizenden euro’s courtage.

Een beetje van jezelf. En de kracht van NVM, Funda en Makelaarsland! Ook in Lemmer zijn de makelaars van Makelaarsland succesvol actief!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.