Jouw NVM makelaar in Nieuwegein: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Nieuwegein en wil je graag je huis verkopen, óf wil je juist graag in Nieuwegein wonen en een woning daar aankopen? Dan wil je dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Nieuwegein: Makelaarsland.

Zoek je een makelaar in Nieuwegein? Ook in Nieuwegein kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen mét een NVM Makelaar waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: jouw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Nieuwegein

In Nieuwegein kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Nieuwegein. Wil jij ook je woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je je huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Nieuwegein.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Nieuwegein de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Nieuwegein.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je een eigen makelaar die jou begeleidt bij het verkopen van je huis in Nieuwegein.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Je woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Nieuwegein goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Nieuwegein.
 • Je huis verkopen voor vaste en lage makelaarskosten bij Ml Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van je woning in Nieuwegein voor een vast laag tarief. Omdat je zelf een actieve rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Nieuwegein. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra je woning definitief verkocht is.
Remmie neemt je alles uit handen!

Remmie neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Nieuwegein kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen bij de verkoop van je woning in Nieuwegein?

Lees meer over Remmie

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.