Jouw NVM makelaar in Rockanje, Makelaarsland

Je huis of appartement goed en snel verkopen doe je bij Makelaarsland

Je zoekt een betrouwbare makelaar die je helpt je huis in Rockanje snel te verkopen?
Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland en verkoopt je huis of appartement gemiddeld sneller en tegen een hogere transactieprijs.

Vaste lage courtage
NVM makelaar Makelaarland verkoopt je huis voor een vaste lage prijs. Je bespaart met Makelaarsland duizenden euro’s courtage en vanwege de vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent.

Goede kwaliteit
Ondanks onze lage prijs biedt Makelaarsland je goede kwaliteit. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Onze adviseurs begeleiden je het volledige verkoopproces. Van woningopname tot het opstellen van de koopovereenkomst, van plaatsing op de grootste woningsites van Nederland tot aan het voeren van onderhandelingen. NVM makelaar Makelaarsland verzorgt het allemaal voor je!

Wat doe je zelf?
Wat je zelf verzorgt bij Makelaarsland zijn de bezichtigingen. Je kent je huis of appartement en je buurt in Rockanje immers zelf het best. Daarbij vinden geïnteresseerden het een pluspunt als zij buiten werktijden kunnen bezichtigen.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.