Uw makelaar in Veenendaal: Makelaarsland

Bespaar veel geld met Makelaarsland, uw makelaar in Veenendaal voor het verkopen én aankopen van woningen.

Het aantal huizen dat verkocht wordt in Veenendaal loopt sinds 2015 weer op. Vooral het aantal verkochte hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen stijgt flink. En dat is een fijn gegeven als u uw huis in Veenendaal wilt verkopen. Om u te helpen met de verkoop schakelt u een makelaar in. Maar heeft u wel eens uitgerekend hoeveel geld u aan courtage kwijt zult zijn als uw woning verkocht wordt? Bij Makelaarsland, de grootste NVM makelaar van Nederland betaalt u een vast laag tarief, dat scheelt!

Uw verkoopmakelaar in Veenendaal

In Veenendaal biedt het verkopen van uw woning met Makelaarsland vele voordelen:
– Landelijke makelaar met NVM kwaliteit
Uw huis is niet alleen voor de mensen in Veenendaal goed te vinden maar voor heel Nederland. Uw huis wordt prominent op funda geplaatst en staat op Makelaarsland.nl, de website van de grootste makelaar van Nederland. Makelaarsland is een NVM makelaar waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.
– Vaste lage courtage € 1.290
Als u voor de verkoop een percentage van de verkoopsom betaalt aan courtage kan dit bedrag oplopen tot vele duizenden euro’s. Bij Makelaarsland betaalt u altijd het vaste lage tarief van slechts € 1.290 (incl. BTW). Daardoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.
– Een persoonlijke makelaar die meedenkt
Bij Makelaarsland krijgt u een persoonlijke makelaar. Deze makelaar zorgt onder andere voor de woningopname, het opstellen van de koopovereenkomst, geeft advies en voert namens u de onderhandelingen. Uiteraard doet de makelaar alles in overleg met u en houdt u overal van op de hoogte middels een eigen online omgeving, e-mail, telefoon, sms en indien gewenst onze app.
– Zelf actief betrokken
Doordat u zelf niet machteloos toekijkt maar actief meewerkt aan de verkoop van uw huis kunnen wij de prijs zo laag houden. Het leukste van een huis verkopen is het verzorgen van rondleidingen. Bij Makelaarsland verzorgt u de rondleidingen zelf en dat is heel prettig voor potentiële kopers! U heeft meer kennis van uw woning dan wie ook en bent niet aan kantoortijden gebonden. Bij makelaarsland bent u 24 uur per dag op de hoogte van ontwikkelingen door uw eigen online omgeving en de Makelaarsland app.

Een makelaar uit Veenendaal of een landelijke makelaar?

Het grootste verschil tussen de makelaars uit Veenendaal en omstreken en de landelijke Makelaarsland is de prijs. Bij de meeste makelaars betaalt u voor de verkoop van uw woning een percentage van de verkoopprijs aan uw makelaar. Bij Makelaarsland betaalt u een vast laag tarief van € 1.290, ongeacht de waarde van uw woning. Verder zorgen wij natuurlijk dat uw huis natuurlijk geen potentiële koper uw huis ontgaat. U ontvangt een zeer uitgebreid presentatiepakket, u kunt gratis meedoen aan de open huizen dagen en wij bieden vele optionele diensten, vaak kosteloos, zoals promotie d.m.v. social media of een buurtmailing.

Bespaar ook duizenden euro’s

De kwaliteit van een NVM Makelaar en toch duizenden euro’s besparen, dat kan met Makelaarsland. Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning in of rond Veenendaal.

Bekijk onze verkoopbrochure of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Makelaarsland heeft in Utrecht afgelopen jaren al voor meer dan 3.300 woningen opgetreden als verkoopmakelaar. Een resultaat waar we trots op zijn! Wij verzorgen de verkoop van uw woning ook graag voor u!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.