Jouw makelaar in Veenendaal: Makelaarsland

Bespaar veel geld met Makelaarsland, jouw makelaar in Veenendaal voor het verkopen én aankopen van woningen.

Het aantal huizen dat verkocht wordt in Veenendaal loopt sinds 2015 weer op. Vooral het aantal verkochte hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen stijgt flink. En dat is een fijn gegeven als je je huis in Veenendaal wilt verkopen. Om je te helpen met de verkoop schakel je een makelaar in. Maar heb je wel eens uitgerekend hoeveel geld je aan courtage kwijt zult zijn als je woning verkocht wordt? Bij Makelaarsland, de grootste NVM makelaar van Nederland betaal je een vast laag tarief, dat scheelt!

Jouw verkoopmakelaar in Veenendaal

In Veenendaal biedt het verkopen van je woning met Makelaarsland vele voordelen:
– Landelijke makelaar met NVM kwaliteit
Je huis is niet alleen voor de mensen in Veenendaal goed te vinden maar voor heel Nederland. Je huis wordt prominent op Funda geplaatst en staat op Makelaarsland.nl, de website van de grootste makelaar van Nederland. Makelaarsland is een NVM makelaar waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.
– Vaste lage courtage € 1.286
Als je voor de verkoop een percentage van de verkoopsom betaalt aan courtage kan dit bedrag oplopen tot vele duizenden euro’s. Bij Makelaarsland betaal je altijd het vaste lage tarief van slechts € 1.286 (incl. BTW). Daardoor kom je achteraf niet voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.
– Een persoonlijke makelaar die meedenkt
Bij Makelaarsland krijg je een persoonlijke makelaar. Deze makelaar zorgt onder andere voor de woningopname, het opstellen van de koopovereenkomst, geeft advies en voert namens jou de onderhandelingen. Uiteraard doet de makelaar alles in overleg met je en houdt je overal van op de hoogte middels een eigen online omgeving, e-mail, telefoon, sms en indien gewenst onze app.
– Zelf actief betrokken
Doordat je zelf niet machteloos toekijkt maar actief meewerkt aan de verkoop van je huis kunnen wij de prijs zo laag houden. Het leukste van een huis verkopen is het verzorgen van rondleidingen. Bij Makelaarsland verzorg je die rondleidingen zelf en dat is heel prettig voor potentiële kopers! Je hebt meer kennis van je woning dan wie ook en bent niet aan kantoortijden gebonden. Bij makelaarsland ben je 24 uur per dag op de hoogte van ontwikkelingen door je eigen online omgeving en de Makelaarsland app.

Een makelaar uit Veenendaal of een landelijke makelaar?

Het grootste verschil tussen de makelaars uit Veenendaal en omstreken en de landelijke Makelaarsland is de prijs. Bij de meeste makelaars betaal je voor de verkoop van je woning een percentage van de verkoopprijs aan je makelaar. Bij Makelaarsland betaal je een vast laag tarief van € 1.286, ongeacht de waarde van je woning. Verder zorgen wij natuurlijk dat je huis natuurlijk geen potentiele koper je huis ontgaat. Je ontvangt een zeer uitgebreid presentatiepakket, je kunt gratis meedoen aan de open huizen dagen en wij bieden vele optionele diensten, vaak kosteloos, zoals promotie d.m.v. social media of een buurtmailing.

Bespaar ook duizenden euro’s

De kwaliteit van een NVM Makelaar en toch duizenden euro’s besparen, dat kan met Makelaarsland. Wij helpen je graag met de verkoop van je woning in of rond Veenendaal.

Bekijk onze verkoopbrochure of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Makelaarsland heeft in Utrecht afgelopen jaren al voor meer dan 3.300 woningen opgetreden als verkoopmakelaar. Een resultaat waar we trots op zijn! Wij verzorgen de verkoop van jouw woning ook graag voor je!