Makelaarsland uw NVM Makelaar in Hengelo

Wilt u uw woning in Hengelo verkopen of wilt u juist graag in Hengelo of omgeving een huis kopen? Als NVM makelaar hebben wij veel ervaring in Almere.

Zoekt u een makelaar in Hengelo? Ook in Hengelo kunt u Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar u bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaalt u bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland bent u verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Hengelo

In Hengelo kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Hengelo. Wilt u ook uw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoopt u uw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Hengelo

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  U heeft in Heneglo de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat u ook kiest, u verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heeft u een makelaar die bij u de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Hengelo.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Hengelo. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt uw makelaar bij u thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Hengelo goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. Dus ook in de regio Hengelo.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Hengelo voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat u bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Hengelo. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra uw woning definitief verkocht is.
 • Ben u op zoek naar een huis?
  Ook uw huis aankopen doen wij voor u in Hengelo. en omgeving.

Martin neem u alles uit handen!

U wilt een woning in Hengelo kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij u past. Ik begrijp dat. U ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaalt u! Ik kom graag bij u langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning in Hengelo in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Lees meer over Martin

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.