Makelaarsland is jouw NVM makelaar in Hengelo

Wil je je woning in Hengelo verkopen of wil je juist graag in Hengelo of omgeving een huis kopen? Als NVM makelaar hebben wij veel ervaring in Hengelo.

Zoek je een makelaar in Hengelo? Ook in Hengelo kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: je verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Hengelo

In Hengelo kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Hengelo. Wil je ook je woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je je huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Hengelo

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Heneglo de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Hengelo.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die je begeleidt bij het verkopen van je huis in Hengelo. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt je makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Jouw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Hengelo goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Hengelo.
 • Je huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van je woning in Hengelo voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat je bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Hengelo. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra je woning definitief verkocht is.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook je huis aankopen doen wij voor je in Hengelo. en omgeving.
Martin neemt je alles uit handen!

Martin neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Hengelo kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij jou past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen bij de verkoop van je woning in Hengelo in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Lees meer over Martin

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.