Open Huizen Dag NVM

» Meld uw woning aan
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Landelijke Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De NVM Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

Bezoekers NVM Open Huizen dagen

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Uw woning en de NVM Open Huizen Dag

Wilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag? Dan is Makelaarsland dé partner voor u. Tijdens de Open Huizen Dag van Makelaarsland en NVM kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is altijd gratis als u uw huis bij Makelaarsland te koop zet.

Uw huis verkopen en gratis meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Profiteer van de NVM Open Huizen Dag

Een groot aantal huizenbezitters dat hun huis wil verkopen via Makelaarsland stelt hun woning open voor bezichtiging tijdens de NVM Open Huizen Dag. Dit geldt voor woningbezitters door heel Nederland, en voor huizen van elke prijscategorie. Door meerdere huizen op dezelfde dag te bezoeken bespaart de potentiële koper tijd, en kunnen huizen gemakkelijker vergeleken worden. Voor u heeft het als voordeel dat er veel geïnteresseerden langskomen, wat de kans dat uw huis verkocht wordt natuurlijk vergroot. Als u de verkoop van uw woning door Makelaarsland laat behandelen, kunt u ook profiteren van de NVM Open Huizen Dag!


Gratis informatiegesprek

Maak kennis met Makelaarsland. Bel ons op 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Gesprek aanvragen

Vrijblijvend uitproberen

Maak gratis een proef woningpresentatie en neem een kijkje achter de schermen bij Makelaarsland.

Meld u gratis aan
menu