Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Dankzij ons innovatieve concept kunnen wij onze verkopers NVM expertise bieden tegen een vast en laag all-in tarief. Daarom bieden veel mensen hun huis via Makelaarsland te koop aan. En dat betekent een groot aanbod voor kandidaat-kopers. Dus ook voor jou!

Woning zoeken
Je kunt bij Makelaarsland zoeken in een uitgebreid woningaanbod, in alle prijsklassen en in geheel Nederland. Je kunt het totale aanbod van woningen bekijken of specifiek zoeken op object, type, prijs, provincie, plaats of adres.

Elk huis is uitgebreid gedocumenteerd. Een beschrijving, foto’s, kenmerken en aanvullende informatie geven je een concreet en helder beeld van de woning en haar interieur. Je kunt de woningpresentatie online bekijken of downloaden als een complete brochure.

Woning bezichtigen
Je vindt een woning op onze site die aan je woonwensen voldoet. Tijd voor een bezichtiging! Een woning bezichtigen bij Makelaarsland kan snel en gemakkelijk geregeld worden. Via het woningaanbod kun je de woning die je wilt bezichtigen opzoeken en bij de woningpresentatie vraag je een bezichtiging aan. Klik hiervoor op de button ‘Bezichtigen’ bij de woningpresentatie. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om een bezichtiging aan te vragen via 088 200 2000.

Bij Makelaarsland worden de bezichtigingen begeleid door de verkoper zelf. Niemand kent de woning en de buurt immers beter dan de verkoper zelf. Zo ontvang je alle informatie over de woning en de buurt uit de eerste hand. De verkoper neemt contact met je op om een afspraak in te plannen wanneer het jullie beiden uitkomt. Omdat de verkoper niet gebonden is aan kantoortijden, kan de bezichtiging plaatsvinden wanneer het je uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

Onderzoeksplicht
De verkoper is bij wet verplicht jou de bij hem bekende, niet zichtbare gebreken van zijn woning mee te delen. Dit ontslaat je echter niet van je onderzoeksplicht. Dit betekent dat je zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing.