Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Van al onze verkopers horen wij dat zelf de bezichtigingen doen het leukste onderdeel van je huis verkopen is, maar dat de eerste keer toch ook een beetje spannend is. Daarom wil je wat tips, dat snappen we! 

Tijdens de bezichtiging kan je ervoor kiezen mensen zelf rond te leiden of om ze juist zelf een rondje te laten doen. Net wat de voorkeur heeft van jou of de kijker. Hoe je het ook doet, geef aan dat je beschikbaar bent voor vragen over het huis. Als er lastige vragen zijn of vragen over het biedingsproces, dan mag je ze naar Makelaarsland doorverwijzen. 

Soms gebeurt het dat er tijdens de bezichtiging of daarna bij jou een bod wordt uitgebracht. Neem dit bod dan niet aan, maar stuur de bieder naar ons door. Wij doen de onderhandelingen voor jou en daarvoor is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van alle biedingen. Als wij geen goed beeld hebben van de biedingen kunnen wij jou minder goed ondersteunen.

Lees hier alle tips voor de bezichtigingen

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.