Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe verschillen jullie van andere (online) makelaars?

Als internetmakelaar verschillen wij natuurlijk van de traditionele makelaar. Wij begeleiden je bij alle belangrijke zaken rondom het verkopen of kopen van je huis, maar je hebt zelf de touwtjes in handen. Zo verzorg je bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen en zo bespaar je aanzienlijk op je makelaarskosten. 

Wat Makelaarsland écht speciaal maakt is dat wij veel meer zijn dan een internetmakelaar. En daar zit ook het grote verschil met andere internetmakelaars: onze kwaliteit en service. Wij doen er alles aan om jouw verkoop- of aankoopproces soepel te laten verlopen; met zo min mogelijk stres en kopzorgen.

Daarom is het inmiddels ook mogelijk om alles uit handen te geven aan een Makelaarsland Agent bij jou uit de buurt. Natuurlijk nog steeds voor een vaste prijs, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.