15.000 huizen verkocht in mei

Door

Makelaarsland

op

2 juni 2014

De positieve ontwikkelingen op de huizenmarkt zijn in mei onverminderd zichtbaar.

Er werden 15.000 woningverkopen gerealiseerd. Fors meer dan dezelfde maand vorig jaar en slechts 2000 verkopen minder dan de altijd populaire maand april. Het aantal bezichtigingen lag met 180.000 zelfs 20 procent hoger dan een maand eerder. Ten opzichte van vorig jaar een stijging van ruim 150%. Dit blijkt uit de woningmarktindicator van Makelaarsland.

.) Typische dosering aanbevelingen, moet u altijd de exacte recept, die werd gegeven door uw arts, apotheker of verpleegkundige te volgen. Abilify tabletten zijn verkrijgbaar in het traject van 5 mg tot 30 mg in verschillende diktes en afhankelijk van de ernst van aandoening, zal een bepaalde sterkte kan worden voorgeschreven. Het is zeer belangrijk dat de exacte dosering informatie het recept gespecificeerde volgen. Je moet niet meer verbruiken Aripiprazole 5mg dan de voorgeschreven hoeveelheid, en je moet alleen de drug voor zo bepaald door uw arts tijd te gebruiken Abilify 5 mg. Idealiter moet u gebruik maken van de dosering niet hoger zijn dan zes weken. Als de ruit van Abilify echt gebruik maken, moet je heel voorzichtig zijn om te onthouden met het tablet zijn. Trek de film uit de verpakking en zorgvuldig de tablet te verwijderen van droge handen. Leg de tablet op uw tong en laat het oplossen. Als de tablet oplost, kan je slikt een paar keer, zodat je geleidelijk aan elke bit van de tablet kan absorberen. Je moet ook niet vergeten om uw tabletten in te nemen op het juiste moment. Abilify 10 mg effectief werkt alleen als het regelmatig dus wees er zeker van om het recept te volgen voor u.
b.) het missen van een dosis Als u een dosis mist, dan moet je een tablet aripiprazole 10 mg bestelling op te nemen, zodra u eraan denkt. Echter, als je al tijd voor de volgende dosis bereikt neem dan de vorige pagina en een nieuwe tablet zoals gebruikelijk. Ze hebben geen extra tablet van generieke Abilify nemen op dit moment, kan aripiprazole tabletten leiden tot een overdosis met vreselijke bijwerkingen Prescription Oostenrijk sinds.
Lees verder:hier
Email: info@makelaarsland.nl
Adres hoofdkantoor
Keesomstraat 16b
1821 BS Alkmaar
KDe positieve ontwikkelingen op de huizenmarkt zijn in mei onverminderd zichtbaar. Er werden 15.000 woningverkopen gerealiseerd. Fors meer dan dezelfde maand vorig jaar en slechts 2000 verkopen minder dan de altijd populaire maand april. Het aantal bezichtigingen lag met 180.000 zelfs 20 procent hoger dan een maand eerder. Ten opzichte van vorig jaar een stijging van ruim 150%. Dit blijkt uit de woningmarktindicator van Makelaasland.vK: 3711071

In 2014 zien we een aanhoudende positieve lijn in het aantal huizenverkopen. Deze trend is al vanaf 2013 zichtbaar en het lijkt erop dat de huizenmarkt zich steeds beter gaat ontwikkelen gezien het groeiend aantal bezichtigingen.

Jeroen Stoop van Makelaarsland: “Wij merken dat woningzoekers die het nieuwe woningaanbod dagelijks in de gaten houden nu direct actie ondernemen en de vruchten plukken van de gunstige situatie op de huizenmarkt. De rente is bijzonder laag en de prijzen zijn in grote delen van het land flink gedaald en nu gestabiliseerd. Het komt steeds vaker voor dat populaire huizen weer binnen enkele weken verkocht zijn, waardoor woningzoekers met een afwachtende houding naast het net vissen. Verkopers doen er overigens wel verstandig aan om niet met een te optimistische vraagprijs de markt op te gaan. Het aanbod is op dit moment nog steeds groter dan de vraag.”

Huizenmarkt 2014 mei

Onderzoek koopbereidheid woningmarkt


De trend op de huizenmarkt is sterk afhankelijk van het vertrouwen onder woningzoekers. Makelaarsland ondervroeg afgelopen week 4.500 bezichtigingsaanvragers naar hun koopintentie:

  • De meeste woningzoekers hebben concrete aankoopplannen. 81% wil zo snel mogelijk een huis aankopen, het liefst nog in 2014;
  • Een groeiende groep woningzoekers verwacht dat de huizenprijzen in 2014 stabiliseren (52%) of stijgen (33%);
  • Potentiële kopers verkiezen een koopwoning boven een huurwoning, omdat een koopwoning een goede investering is (42%) en zorgt voor lagere woonlasten (22%).

Toelichting Makelaarsland Woningmarktindicator 2014
Makelaarsland brengt maandelijks het aantal bezichtigingen en verkochte woningen onder voorbehoud (van met name financiering) in beeld. Deze indicatoren bepalen samen de vraag naar particuliere woningen en transacties. Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland en werkt landelijk. Door de centrale registratie van bezichtigingen en verkochte woningen onder voorbehoud ontstaat een actueel beeld over de woningmarkt in Nederland.­

De indicatoren geven een actueler beeld dan de kadastergegevens die de inschrijving van overgedragen woningen aangeven. De Kadastercijfers zijn gebaseerd op de markt van circa 4 maanden geleden. Hetzelfde geldt voor definitief verkochte woningen. Deze cijfers zijn al snel 2,5 maand oud vanwege het financieringstraject.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.