De macht van de makelaar: Makelaarsland bij BNR Nieuwsradio

Door
Roos van Schaaijk
op

Makelaars spelen een grote rol bij de aan- en verkoop van huizen. Wel klinkt er kritiek. De vraag van deze week: is de makelaar in deze oververhitte woningmarkt te machtig geworden?

Te gast is Gijs van Wijgerden. Hij is directeur van Makelaarsland, één van de top 3 spelers van ons land. Met hem bespreken we de kritiek die de laatste tijd vaker te horen is. Sommige makelaars zouden elkaar onderling de bal toespelen, biedingen achterhouden en de prijs kunstmatig opvoeren. Verder komt ook de rol van Funda aan bod en is de vraag of de makelaar in deze vorm over tien jaar nog steeds bestaat.

Over Vastgoed Gezocht

Dit programma wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis. Co-host is Maarten de Gruyter, projectontwikkelaar en in 2018 vastgoedman van het jaar. Vastgoed Gezocht is er elke maandagavond om 19.00 uur en altijd on demand op BNR.nl of via je favoriete podcastkanaal.

Bron: BNR Webredactie

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.