Door weer en wind – bezichtiging van hét huis

Door
Cynthia
op

Vandaag was de grote dag. De dag dat wij een prachtig huis gingen bezichtigen. De tuin, dat was voor ons de eyecatcher van deze woning. Voorzien van prachtige bloemen, een mooie overkapping en royale loungegedeeltes. Helaas bleek bij aankomst de tuin er niet zo prachtig bij te liggen zoals op de foto’s. Dit alles had te maken met de vele regenbuien.

Het weer tijdens de bezichtiging

Wanneer je als verkoper een bezichtiging hebt, zou het natuurlijk hartstikke fijn zijn als er een lekker zonnetje bij schijnt. Helaas was dit niet het geval. De regen kwam met bakken uit de hemel.  Op zo’n moment ziet een tuin er toch net iets minder florissant uit dan wanneer het prachtig weer is. Niet dat ik mij daar iets van aantrok, want ik loop er tegenwoordig droog bij.

Zoeken naar een regenjas

Ik wandel graag buiten en het is lastig te  bedenken wat je met dit wisselvallige weer aan moet trekken. Mijn winterjas vind ik momenteel te warm, maar een zomerjas vind ik weer te fris. Daarnaast ben ik er onlangs achter gekomen (tijdens een enorme regenbui) dat mijn winterjas helaas niet waterdicht is. Op internet zocht ik naar een regenjas voor dames. Nee, niet zo’n old fashion regenjas uit het jaar kruik. Een moderne regenjas, waarbij je goed beschermd bent tegen de regen, maar er toch hip bij kan lopen.

De bezichtiging en de tuin

Na een zoektocht voor een regenjas voor dames belandde ik op een website waar ze super leuke hippe regenjassen verkopen; onder andere de Ilse Jacobsen regenjas.

Maar goed, de bezichtiging daar waren we gebleven. Ondanks dat het weer niet mee zat, was ik enorm euforisch voor deze bezichtiging. We zijn een groot gezin van zes en houden van ruimte. Ieder voor zich en gezamenlijk. Dit huis biedt de ruimte die wij wensen. Zomers leven wij graag en veel buiten. In de ochtenden een heerlijke koffie en in de avonden zomerse bbq’s en borrels. Met ons gezin of met vrienden en familie. Je snap hem al, een tuin is voor ons een enorm belangrijk aspect bij het uitzoeken van een huis.

Wij werden norm hartelijk ontvangen door de bewoners. Ik was super enthousiast en we kozen ervoor om als eerste de tuin te bekijken. De tuin die dit huis biedt, voldoet aan al onze wensen. Ik schreef eerder al dat deze tuin voorzien is van een overkapping. Dit vinden wij zo’n enorm pluspunt. Want ook op de mindere dagen, kun je op deze manier gewoon heerlijk buiten vertoeven. De loungeset waarvan je de kussens lekker buiten kan laten liggen en alle accessoires die altijd droog staan. Zo ook tijdens deze bezichtiging.

De overkapping bood ons de tijd en ruimte om ondanks de regenbuien toch de tuin in ons op te nemen. Wat betreft de regenjas, was ik gelijk verkocht en heb ik de Milk Crème aangeschaft. Voortaan loop ik droog door het leven, bij elke regendruppel die er valt. Bezichtigingen, voetbalwedstrijden, wandelend of fietsend.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.