Unieke woning uitgelicht: Gerenoveerd schoolgebouw uit 1915

Door
Sophie van Gorsel
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een stijlvol appartement in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw uit 1915. Deze voormalige schippersschool aan de Rotterdamse haven is in 2022 getransformeerd tot een complex met moderne, exclusieve woningen.

De authentieke elementen van het oude schoolgebouw zijn behouden gebleven. Denk aan de knalrode entreedeur, de meer dan 4 meter hoge plafonds en de fantastische ramen met veel lichtinval. De eigentijdse details en strakke afwerking maken het plaatje af.

Bekijk deze prachtige transformatie van een ‘Openbare school voor gewoon lager onderwijs’ naar dit sfeervolle, karakteristieke appartement!

Bekijk hier alle informatie/foto’s

Is je interesse gewekt en wil je de woning in het écht zien? Vraag een bezichtiging aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.