Je huis verkopen tijdens het WK voetbal

Door
Makelaarsland
op

Je spot ze overal: vlaggen, slingers, ballonen, spandoeken in de kleur oranje of het rood-wit-blauw. De oranjegekte is in volle gang en woensdagavond is het weer zover;

Nederland trekt ten strijde tegen Argentinië om een plek in de finale. Veel huizen en zelfs hele straten zijn volledig versierd. Wat nu als je net van plan bent je huis te verkopen of je huis net te koop staat in zo’n prachtige oranjebuurt?

Voor het verkopen van je huis is een goede presentatie erg belangrijk. Uitgangspunt is daarbij dat je huis een neutrale maar wel uitnodigende sfeer uitstraalt. Het is maar de vraag of je dat bereikt als je in een echte “Oranje Straat” woont. Neutraal is het in elk geval niet. Zorg er dan ook voor dat tijdens bezichtigingen de oranje gekte in huis niet overheerst.

Do: een kop koffie met oranjetompoezen
Don’t: vlaggetjes ophangen in huis en rondslingerde voetbalplaatjes

Ieder nadeel heb z’n voordeel
Heb je zo je best gedaan om je woning neutraal te maken, maar is de buurt geheel oranje gekleurd? Maak dan van het WK dé gelegenheid om potentiële kopers de gezelligheid van de straat te laten zien en de buren alvast een beetje te leren kennen.

Verkoopstyling
Moeite om zelf met een objectieve blik naar jouw eigen woning te kijken? Denk dan aan een styliste die jouw huis in korte tijd en met minimale middelen verkoopklaar maakt, ook tijdens het WK!

Geschreven door Marieke Blezer
Styliste Casa & Co

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.