Makelaarsland wint Online Makelaar van het Jaar Award 2016!

Door
Makelaarsland
op

Op 24 november vond de uitreiking van de Woningmakelaar van het Jaar Award 2016 plaats in Amersfoort, een initiatief van Vastgoed Actueel.

Makelaarsland was met bijna het hele team naar de uitreiking gekomen.  En we kwamen niet voor niets! We namen namelijk de Online Makelaar van het Jaar Award 2016 mee naar huis.

Winnen doen we samen

Makelaarsland was goed vertegenwoordigd in de zaal. Bijna het gehele team was afgereisd naar Amersfoort in een speciale Makelaarsland bus en in Makelaarsland-blauwe polo’s. De feestvreugde was compleet toen we te horen kregen dat wij voor het derde jaar oprij in de prijzen zijn gevallen. Ruim 360 klanten hadden de moeite genomen om op ons te stemmen. En waarderen onze service met een 9.5 gemiddeld!

Online Makelaar van het Jaar

Makelaarsland verkopersapp

De avond begon met verschillende inspirerende pitches van makelaars die uitblinken in innovatie en klantvriendelijke oplossingen in de vastgoedbranche, voorbeelden voor de makelaardij. Makelaarsland was geselecteerd om de dit jaar gelanceerde verkopers app en onze overtuigende verkoopcijfers te presenteren. Met de verkopers app blijven de verkopers van Makelaarsland 24 uur per dag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van hun woning. Verkopers kunnen via de app o.a. eenvoudig foto’s uploaden, contact opnemen met hun makelaar en worden via pushberichten realtime op de hoogte gehouden van bezichtigingsafspraken en andere belangrijke zaken. Het publiek was zichtbaar onder de indruk van onze verkopersapp en innovatieve toekomstplannen.

En de winnaar is….

Na de uitreiking van de awards in overige categorieën werd de spanning opgebouwd. Met een spetterende video werd de winnaar in de categorie Online Makelaar van het Jaar 2016 bekend gemaakt….Makelaarsland! De zaal kleurde blauwe met confetti en heel het team van Makelaarsland begon luid te applaudisseren en te juichen. Wil je met ons meegenieten, bekijk dan het moment suprême via Facebook pagina, we hebben dit donderdagavond 24 november live gestreamd.

De Online Makelaar van het jaar 2016 award

Onze algemeen directeur Jeroen Stoop vroeg het hele team mee op het podium en nam de Online Makelaar van het jaar award in ontvangst van Geesje Rietveld (hoofdredacteur Vastgoed Actueel). Dé klant-award voor de beste makelaar in deze innovatieve categorie.

“Wij zijn ontzettend blij met deze prijs”, sprak Jeroen. “We hebben dit echt met z’n allen gedaan. Zonder dit geweldige team had ik hier nooit kunnen staan. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten en zetten zich elke dag weer maximaal in voor onze klanten om hen zo goed mogelijk te begeleiden bij het verkopen van hun huis.  Daarom is de grote waardering van onze klanten iets om supertrots op te zijn.

Onze formule

Bent u nieuwsgierig naar de Makelaarsland verkoopformule en de verkopersapp?

Probeer het direct gratis uit
Vraag een brochure aan
Vraag een informatiegesprek aan met een van onze medewerkers

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.