Woningmakelaar van het jaar 2015

Door
Roos van Schaaijk
op

Ja! We hebben gewonnen!

Op 26 november vond de uitreiking van de Woningmakelaar van het Jaar 2015 Verkiezingen plaats in Nijkerk, een initiatief van Vastgoed Actueel. Makelaarsland was erbij en niet voor niets. “Jullie komst zal de reis zeker waard zijn”, liet directeur Jeroen Stoop zich vertellen.

Na verschillende inspirerende pitches en de uitreiking van de awards voor de categorieën Marketing, New Talent en Nieuwbouw, kwam Geesje Rietveld (hoofdredacteur Vastgoed Actueel) terug het podium op. “We ontkomen er niet aan om iets speciaals te doen. Veel traditionele makelaars hebben nog steeds het gevoel dat als een makelaar voornamelijk online werkt, dit een negatieve invloed moet hebben op de klantwaardering. Niet alleen kwam er een enorme hoeveelheid stemmen binnen voor dit bedrijf, maar ook echt een hele hoge waardering van de klanten: gemiddeld een 9. Het is toch wat mensen willen. We kunnen er niet meer onderuit”, aldus Geesje.

Online Makelaar

Er is een nieuwe award toegevoegd aan de Woningmakelaar van het Jaar 2015 Verkiezingen: Online Makelaar. En hoe kan het ook anders… Makelaarsland won ‘m! Wat een verrassing! Jeroen Stoop bedankt alle mensen die op Makelaarsland hebben gestemd. “Het is voor ons niet heel moeilijk geweest om veel stemmen te krijgen vanwege ons grote klantenbestand, maar we hebben geen invloed op de waardering die gegeven wordt, daarom voelt dit extra goed”. Dat zoveel verkopers zo tevreden zijn met de dienstverlening van Makelaarsland is de grootste waardering voor een bedrijf als deze.

In 2014 won Makelaarsland al de Marketing Award voor beste tool voor makelaars.

‘Verkopen doen we samen’ is een concept waar Makelaarsland mee is begonnen en groot is geworden.Verkopers spelen zelf een rol in het verkoopproces van hun woning. In hun persoonlijke online ‘MijnMakelaarsland’ omgeving maken zij hun eigen woningpresentatie die op funda wordt gepubliceerd én plannen ze bezichtigingen in. Wij houden verkopers 24/7 op de hoogte van de status van de verkoop van hun huis via hun eigen omgeving, de app en per e-mail.

Wil je verkopen met Makelaarsland of weten hoe dit precies in zijn werk gaat?
>> Probeer het direct gratis uit
>> Vraag een brochure aan
>> Vraag een informatiegesprek aan met een van onze medewerkers

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.