Ontvang het nieuwste woningaanbod met een gratis zoekopdracht

Door
Roos van Schaaijk
op

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod, in de hoop jouw droomhuis te vinden! En natuurlijk het liefst voordat iemand anders ermee vandoor gaat. Snelheid is geboden. in deze

Om de zoektocht naar jouw droomhuis leuker, makkelijker maar vooral sneller te maken, heeft Makelaarsland een zoekopdracht ontwikkeld. In de zoekopdracht geef je aan wat jouw belangrijkste woonwensen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld opgeven waar je het liefst zou wonen, in welke prijsklasse je zoekt en wat voor type woning jij aantrekkelijk vindt. Het grote voordeel van een zoekopdracht is dat je niet zelf actief op zoek hoeft naar het nieuwste woningaanbod, maar dat je de woningen die aan jouw criteria voldoen gewoon gratis via e-mail óf via onze handige app ontvangt.

Voordelen van de Makelaarsland zoekopdracht

1 Binnen 1 minuut jouw zoekopdracht aangemaakt.
2 Zeer compleet. Je ontvangt het nieuwste woningaanbod van alle NVM makelaars en meer!
3 Vind je een woning interessant? Dan kun je meteen een bezichtiging aanvragen.

Stel je persoonlijke zoekopdracht in en ontvang altijd het nieuwste woningaanbod van heel Nederland!

Gratis zoekopdracht aanmaken

Droomwoning gevonden in het nieuwste woningaanbod?

Heb je je droomwoning gevonden en wil je graag meteen weten of je deze kan betalen? Maak dan gelijk een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek.

Vraag gratis hypotheekgesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.