Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De Nederlandse Vereniging voor Makelaars is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden.

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Het kopen of verkopen van je huis is een belangrijke beslissing en een spannend proces. Je wilt er dan ook zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt en dat je de beste begeleiding krijgt die er is. Met een NVM makelaar kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een stuk zekerheid!  Kies je voor een NVM makelaar? Daar kun je op bouwen!

Voordelen NVM makelaar

  1. Deskundigheid – Een NVM makelaar is goed opgeleid en is verplicht jaarlijks zijn kennis op peil te houden. Hij kent de markt en geeft uitstekend advies.
  2. Betrouwbaarheid – Een NVM makelaar moet zich houden aan de NVM-Erecode. Dit betekent dat hij alle regels van de NVM in acht moet nemen en de belangen van de klant vooropstelt.
  3. Zekerheid – Bij het inschakelen van een NVM makelaar, kies je voor zekerheid. Je kunt bij de NVM terecht voor klachten/geschillen over de NVM makelaar. Daarbij is elke NVM makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in jouw belang.

Huis op funda

Bijna 100% van de woningzoekers begint de zoektocht naar een woning op huizensite funda. Als particulier is het niet mogelijk om een woning te koop aan te bieden via deze woningsite. Alleen makelaars die zijn aangesloten bij een branchevereniging hebben de mogelijkheid om een woning aan te melden op funda. De brancheverenigingen in Nederland zijn VBO makelaar, VastgoedPro en NVM. De NVM is de grootste vereniging en grootaandeelhouder van funda.

> Bekijk onze huizen op funda

Waarom een NVM makelaar?

  • Uitgebreide presentatie en prominente positie van woning op Funda
  • Deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid
  • Meedoen aan succesvolle, landelijke NVM Open Huizen routes (2 keer per jaar)
  • Toegang tot grootste zoekbestand van Nederland

Makelaarsland is jouw NVM Makelaar

Makelaarsland is al 17 jaar NVM makelaar en één van de grootste NVM makelaarskantoren van Nederland. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop van je woning? Lees meer over onze werkwijze en wat je kunt besparen of vraag hieronder een informatiegesprek aan. Dan vertellen wij het je graag!

Informatiegesprek

Stefan

Ik sta voor je klaar!

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Bedankt

We nemen contact met je op.

NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.