NVM Open Huizen Dag. 8 redenen waarom je deze niet mag missen

Door
Makelaarsland
op

Twee keer per jaar organiseert de NVM de Open Huizen Dag. Met deze dag wil de NVM ervoor zorgen dat de 100.000 woningzoekers op een laagdrempelige manier een huis kunnen bekijken. De kijkers hoeven geen afspraak te maken met een makelaar en kunnen zo binnen lopen.

Nu de markt ook buiten de grote steden aantrekt, denken steeds meer mensen erover om te gaan verhuizen. Door de laagdrempeligheid van de NVM Open Huizen Dag zullen er daarom – waarschijnlijk veel meer dan voorheen – latente doorstromers komen kijken. Denk je erover om je huis te koop te zetten? Dit is het perfecte moment.

Zelf rondleiden tijdens de NVM Open Huizen Dag

Kijkers worden door de bewoners ontvangen en rondgeleid. Wij omarmen deze werkwijze al jaren omdat wij denken dat niemand z’n huis beter en enthousiaster kan laten zien dan de eigenaar zelf.

Als dát al geen goede reden is om mee te doen met de Open Huizen Dag, dan hebben we er hier nog 7 voor je.

  1. Aan de laatste edities deden ruim 31.000 woningeigenaren mee. Een totaal gemiste kans om je niet aan te melden dus.
  2. Door de NVM wordt enorm veel aandacht voor deze dag gevraagd met posters, op funda en in de media. Hoe meer aandacht hoe beter, ook voor jouw huis.
  3. Als je huis meedoet met de Open Huizen Dag wordt je huis extra gepromoot op funda én funda heeft rond deze tijd twee keer zoveel bezoek als normaal.
  4. Van de woningen die vorig jaar meededen aan de NVM Open Huizen Dag was 3 maanden later 43% verkocht. Van woningen die niet meededen was dat 26% .
  5. Je bereikt óók mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren op een woning, ‘normaal’ nooit een bezichtiging hadden gepland maar nu wel helemaal verliefd worden op jouw huis.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je je woning meerdere keren moet opruimen.
  7. Na afloop kun je zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je NVM-makelaar bespreken.

Overtuigd? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, of ga naar jouw MijnMakelaarsland pagina om je nu aan te melden. De eerstvolgende Open Huizen Dag valt op 7 april 2018.

Ja, bel mij terug

Bron: NVM

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.