Unieke woning uitgelicht: Wonen in een kunstobject

Door
Annemarie Spannemaker
op

In deze blogrubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Deze keer uitgelicht: deze exclusieve duurzame design villa met architectonische details op basis van de stijl van Tadao Ando  (Japans architect) en Richard Meier (architect van onder andere het stadhuis in ’s-Gravenhage). Met de luxe en de gemakken waarmee deze woning is voorzien, hoef je nooit meer je huis te verlaten!

Bezichtiging aanvragen

Aan de rand van Rozendaal

Deze woning ligt in een zeer rustige en kindvriendelijke omgeving op een korte afstand van bijvoorbeeld Kasteel Rosendael, het gezellige centrum van Velp en vlakbij het centrum van Arnhem. Nationaal Park Veluwezoom ligt ook op een paar kilometer afstand. Mocht je dus toch even het huis uit willen gaan, zijn er prachtige wandel- en fietsroutes beschikbaar om wat puur natuur op te snuiven.

Luxe

In het souterrain kun je een moderne bar terugvinden voorzien van een ijskast, afwasmachine en design biljart. Uitgedronken in de bar? In het souterrain bevindt zich naast een bar ook nog een heuse wellness-ruimte voorzien van een ruim binnenzwembad, turksbad, sauna, dompelbad, spa, gym, kleedruimte, toilet en douche. Na al deze wellness toch nog weer trek gekregen in nog een drankje toe? In een ander deel van het souterrain zit een geheel gekoelde wijnkamer. Deze ligt vlakbij de inpandige garage voor 4 auto’s, een fietsenbox, goederenlift naar de hobbyruimte, en een geheel eigen autowasstraat met RVS zwenksproeibuis.

Natuurlijk is deze luxe villa voorzien van gemak. Daarom is de hele woning voorzien van volledig geïntegreerde domotica waarmee je makkelijk via touchscreens in huis en vanaf tablets vanuit de hele wereld, alle functies kunt bedienen zoals bijvoorbeeld; de verwarming per kamer, licht, camera’s, beveiliging, geluid, zwembad, gordijnen, sauna, enzovoort. Gelukkig is er ook aan het milieu gedacht bij deze woning. De woning is zeer energiezuinig en heeft daarom energielabel A.

Wonen op verschillende levels

Naast alle luxe en gemakken kan er ook nog gewoon gewoond worden in de woning. Vanuit een ruime en lichte hal kom je in de complete keuken. De woon-, eet- en tuinkamer is één ruimte, gescheiden door een esdoorn houten kastenwand. Er bevindt zicht een dubbele open haard en grote schuifbare puien. Er is een fraai uitzicht op vijvers, terrassen en het vele groen.

Op de 1e split bevindt zich de master bedroom vleugel met inbouwkasten. Ook is daar gelegen de complete badkamer wederom voorzien van luxe. Daarnaast bevinden zich op hetzelfde level ook nog 2 ruime slaapkamers en daarbij een en suite badkamer.  Op de 2e split kun je ook nog even aan het werk in je eigen kantoor en mocht je van al dat werken moe zijn geworden, kun je nog even een powernap doen in 1 van de 2 slaapkamers gelegen op hetzelfde level.

Met een woonoppervlakte van 624 m2 en een perceeloppervlakte van 3070 m2 bevindt je je dus compleet in je eigen kunstzinnige wereld. Mocht je je nu niet meer geïnspireerd voelen…

Ben jij ook op zoek naar jouw volgende droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.