Unieke woning uitgelicht: woonboerderij met kunstatelier

Door
Sophie van Gorsel
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Deze sfeervolle rietgedekte woonboerderij uit 1859 is rond 1987 volledig verbouwd. Naast de woonboerderij zelf zijn er diverse bijgebouwen die bijvoorbeeld als B&B of als bedrijfsruimte gebruikt mogen worden. De bedrijfsruimte is omgetoverd tot een atelier, in de oorspronkeleijke hooiberg is een kantoorruimte gemaakt en ‘het bakhuisje’ dient als schuur.

De woning ligt in het buitengebied van Rhenen, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. De achtertuin leidt naar een 200 meter lange eigen weg die uitkomt op de achtergelegen Bovenweg, met directe toegang tot de mooie wandel- en ruiterpaden van de Rhenense bossen.

De foto’s geven de fijne sfeer en potentie van deze woning, haar bijgebouwen en het enorme perceel aan. Bekijk alle informatie of plan een bezichtiging aan de Cuneraweg 277 in Rhenen.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.