Vastgoedstyling wordt begrip op de huizenmarkt

Door
Makelaarsland
op

Dat presentatie van je woning belangrijk is weten wij allemaal. Dat er veel verschil is tussen het aanbod en kwaliteit van deze diensten is ook een feit. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus werken met een professional of meerdere stylistes om advies vragen is een goede start voor elke huizenverkoper.

Alles modern of wit is lang niet altijd nodig, maar aanpassingen in huizen met een uitgesproken stijl is niet overbodig. Om het maximale uit de verkoop te halen is het raadzaam om je huis optimaal te presenteren. En daarvoor is het soms nodig om even out-of-the-box te denken. Door met een ervaren stylist te werken krijg je snel inzicht en wat er moet gebeuren en krijg je tips om zelf al zoveel mogelijk te realiseren. Dit scheelt tijd en geld.

Is jouw huis al helemaal gestyled en verkoopklaar? Misschien ben je toe aan de volgende stap en wil je weten wat Makelaarsland voor jou kan doen. Vraag eens een vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vraag informatiegesprek aan

DG Vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen met succes mogen stylen. Bovendien zijn al deze woningen binnen 1 dag tot 3 maanden succesvol verkocht. Desiree en Gérelle delen graag hun ervaringen om jou te helpen en te kijken wat het jou oplevert in plaats van wat het je kost. Vastgoedstyling levert u gegarandeerd wat op.

Vastgoedstyling bij woningen met kleur

Bij vastgoedstyling wordt veelal gedacht dat alles klinisch wit moet zijn en leeg. Natuurlijk is een neutrale uitstraling vaak beter, maar het gaat uiteindelijk om sfeer en beleving en die is lastig te vinden in een smetteloze woning. Kleuren geven een bepaalde sfeer en is vaak een persoonlijke smaak van de bewoners. Door dit te neutraliseren met accessoires, lichtval en kijklijnen te benadrukken kan deze juist heel goed verkocht worden.

Een donkere slaapkamer kleed je aan met lichte accessoires. De kinderkamer neutraliseer je met een paar accessoires. De woonkamer met zijn excentrieke kleurvakken geef je rust door kleine items te verwijderen en de focus op de vloeroppervlakte te leggen, de kamer komt hierdoor beter tot zijn recht. Hieronder een impressie van ‘kleurgebruik bij verkoop van een woning’.

vastgoedstyling

Meubelverhuur helpt!

Hieronder worden twee verschillende woningen beschreven; een eengezinswoning en een voormalig kantoorpand. Beide huizen staan te koop. De één is verhuisd en zit met dubbele lasten de ander heeft het voormalige kantoor pand omgebouwd tot een woning zodat hij deze beter kan verkopen. Er waren weinig kijkers of de kijkers gingen niet over tot een bod. Een prijsverlaging is vaak de eerste gedachte bij een moeilijk te verkopen object, maar een voordeligere optie is vastgoedstyling.

vasgoedstyling

DG Vastgoedstyling richt jouw leegstaande woning in met meubels en zorgt voor een goede sfeer in huis door het gebruik van passende accessoires. De fotoreportage heeft een uitnodigende uitstraling waardoor je absoluut de aandacht trekt van een grotere doelgroep. Binnen één dag is jouw huis woning verkoop klaar en heeft de makelaar of u zelf de foto’s voor op Funda ontvangen. Kijk hier voor tarieven van DG Vastgoedstyling.

Net als 17.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

Ja, ik ontvang graag gratis tip en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.