Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

23 oktober 2018

Bij verkoop zijn er twee punten waarbij, als je het goed doet, de verkoopprijs zeer waarschijnlijk stijgen. De woningpresentatie én een sfeervolle fotoreportage.

Professionele vastgoedstyling is meer dan even wat kussentjes recht leggen. Iedere woning heeft andere behoeftes. Alle tools op Funda zijn pas functioneel zijn als ze een optimale beleving kunnen weergeven. Binnen 10 seconde na het kijken van de foto’s op funda bepaalt men of ze overgaan tot bezichtigen. Vastgoedstyling kan hierin nét het verschil maken. DG vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen mogen stylen waarvan 93% tussen 1 dag en 3 maanden was verkocht.

Vastgoedstyling Basis:

Twee-onder-één-kap woning Groesbeek.

Reden van verkoop:
Deze woning stond al geruime tijd te koop gestaan en heeft zeer weinig bezichtigingen gehad. De reden: Er waren geen optimaal gemaakte foto’s geplaatst. Terwijl dit een instapklare, zeer ruime woning is. Ideaal voor een gezin met kinderen. Ruimtes kwamen niet tot hun recht en waren erg donker. De bijkeuken was bijvoorbeeld helemaal niet gefotografeerd.

Budget:
Omdat het een goed onderhouden woning is, volstaat hier een basisstyling. Zelf hebben de bewoners al enige aanpassingen doorgevoerd, ze hebben bijvoorbeeld zoals de hoek in de woonkamer geschilderd zodat deze lichter en ruimtelijker kijkt.

Adviezen en uitwerking:

  • De basis was helemaal goed na het schilderwerk.
  • De woonkamer had een onhandige indeling.
  • De opstelling van de meubels deed de kamer niet tot zijn recht komen.
  • Door een aantal meubels te verschuiven, komt de grote van de woonkamer veel beter tot zijn recht.

vastgoedstyling

Resultaat:
Het resultaat is een fotoreportage waar de eigenaren met vertrouwen achter staan. Hun woning wordt hierin optimaal gepresenteerd. Op deze manier zie je duidelijk wat deze woning allemaal te bieden heeft. Ruime slaapkamers en zolder, zeer ruime woonkamer, bijkeuken en een mooie overdekt terras.

Jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor verkoop? Bereken je besparing bij Makelaarsland en bekijk onze moderne aanpak!

Wat bespaar ik aan makelaarskosten?

Vastgoedstyling plus én klein meubelverhuur

Ruime tussenwoning met goed onderhouden tuin in een gewilde wijk in Voorhout.

Reden verkoop:
Na enige tijd hier alleen en met veel plezier te hebben gewoond is het tijd om verder te gaan.

Budget:
De eigenaar zag zelf in dat het een ‘mannenwoning’ was en wilde een optimale presentatie voor de verkoop. Door onze blogs op Makelaarsland kwam hij bij ons terecht. Dat wij aan de andere kant van het land zitten was voor hem geen punt. Wij hebben hier gekozen voor een plusstyling, zodat wij met accessoires en kleine meubelen een optimaal plaatje konden neerzetten. De eigenaar heeft onze spullen gehuurd, zodat hij zijn woningpresentatie in stand kon houden voor de bezichtigingen.

Adviezen en  uitwerking:

  • Het was een echt mannenhuis, weinig meubels, nog minder accessoires en veel muziekinstrumenten.
  • De sfeer en uitstraling van je woning is alles bepalend of mensen komen bezichtigen.
  • Wij depersonaliseren en neutraliseren de woning om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken.
  • Niet door de woning steriel te maken, maar juist door sfeer te behouden of te creëren.
  • Er moest ook nog het nodige opgeruimd en hersteld worden.
  • Ook heeft de eigenaar nog een aantal muren wit geschilderd om de ruimtes goed tot zijn recht te laten komen.

vastgoedstyling

Resultaat:
Door de afstand hebben wij veel telefonisch en per email overlegd. Er is gebruik gemaakt van een collega uit de regio voor het intakegesprek. Hierdoor konden wij alles goed op elkaar afstemmen en wisten wij waar wij aan toe zouden zijn op de dag van styling. De woning straalt nu sfeer uit en iedere ruimte laat zijn functie zien. Het is een ruime woning in een gewilde wijk in Voorhout. Binnenkort wordt deze woning aangeboden via Makelaarsland.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.