Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

6 augustus 2019

Vastgoedstyling, wat levert dat eigenlijk op? Dat is een hele terechte vraag. Een professionele vastgoedstyling heeft absoluut invloed op de verkoop. Het kan uiteindelijk zorgen voor een betere onderhandelingspositie en een snellere verkoop.

Dat hieruit een hogere opbrengst uit voortkomt is in meer dan 75% van de gevallen de kers op de taart. Slechts 20% van geïnteresseerden die een huis gaan bezichtigen kan door persoonlijke voorkeuren van bewoners heen kijken.

Alle ‘ruis’ leidt af van het onderwerp, namelijk de ruimte die je verkoopt. De styliste is absoluut geen concurrent van de makelaar, integendeel; deze versterkt hem of haar alleen maar. Iedere woning verdient een goede presentatie.

DG Vastgoedstyling

DG Vastgoedstyling staat voor Désiree (Jansen) en Gérelle (Driessen). Al jaren goede vriendinnen en beiden jarenlange ervaring in verschillen creatieve branches. Zoals interieur architectuur, presentatie & styling en door de jaren heen een flinke dosis mensenkennis opgedaan. DG Vastgoedstyling bestaat nu ruim 3,5 jaar. Door hun passie voor het vak hebben zij met vastgoedstyling en fotografie veel mooie projecten kunnen realiseren.

Voor iedere prijsklasse is er een styling mogelijk. Zij hebben ook meubelverhuur in eigen beheer, deze kunnen worden ingezet voor leegstaande woningen en zijn altijd nieuwe en aangepast aan de trends van het moment. Hier zie je wat ze precies doen, hoe dat er in de praktijk uit ziet én welk resultaat ze met hun werk behalen.

Basis vastgoedstyling:

Goed onderhouden appartement in een recent gebouwd appartementencomplex in een zeer gewilde wijk van Nijmegen.

Budget:
De basis van het appartement was strak en zeer netjes. Dus hier was een Basis vastgoedstyling voldoende om de woning prima te presenteren.

Doel van styling/ adviezen/ uitwerking:
Er is vooral veel opgeruimd want er was geen opslagruimte vrij. Een handige tip vóór de vastgoedstyling is om alles in dozen en kratten te verzamelen en in de desbetreffende ruimte te laten staan. Zo kunnen de stylistes tijdens de styling de dozen kunnen verplaatsen en daarna weer terug te zetten in de kamer waar het hoort. Zo blijft het nog enigszins overzichtelijk!

Resultaat:
De basis van dit appartement was donker, vloer, keuken en ook de meubels. Er zijn lichte accessoires ingezet om het geheel ruimtelijker te maken.

Plus vastgoedstyling met gedeeltelijke verhuur:

Gedateerde vrijstaande woning met flink achterstallig onderhoud en ruime omliggende tuin.

Budget:
Er waren hier twee opties mogelijk; optie 1 was om een groot deel van de inboedel te gebruiken en deze aan te vullen met een plusstyling en gedeeltelijke verhuur of optie 2; totaal ontruimen en een complete meubelverhuur in te zetten. Aan de laatste optie hangt een ander prijskaartje natuurlijk. Uiteindelijk is gekozen voor de eerste optie.

Doel van styling/adviezen/uitwerking:
Deze woning was een enorm museum vol met herinneringen en heel veel spullen. Goed kijken wat er gebruikt kon worden en wat er opgeruimd moest worden is van groot belang. Daarnaast zijn er passende items uitgezocht, die pasten bij de overgebleven inboedel.

Resultaat:
Ondanks dat het een zeer gedateerde woning was is heel goed de potentie van het huis te zien. Er was meteen veel belangstelling en de woning is binnen één maand verkocht.

Bekijk hier nog meer gestylde woningen door DG Vastgoedstyling!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.