Makelaarsland wint verkiezing Woningmakelaar van het jaar 2014

Door
Roos van Schaaijk
op

Makelaarsland is al jarenlang de grootse makelaar van Nederland. Dat is bekend en daar zijn wij trots op!  Echter zegt dit niet alles over onze  dienstverlening.  Daarom zijn wij nu echt apetrots dat Makelaarsland Woningmakelaar van het jaar 2014 is geworden.  Een kroon op 10 jaar werk en dienstverlening.

Op 26 november jl. vonden de verkiezingen voor Woningmakelaar van het jaar plaats in Apeldoorn. Makelaarsland won. Jeroen Stoop , directeur van Makelaarsland, reageerde aangenaam verrast en nam de Marketing award in ontvangst: “Het is een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen en het is goed dat deze prijs bestaat. Het zorgt ervoor dat makelaars hun best blijven doen om klantwaarde constant te waarborgen.  Het houdt je scherp en het blijft uitdagend om altijd een hoge kwaliteit en onderscheidende dienstverlening na te streven.”

En dat heeft Makelaarsland gedaan de afgelopen 10 jaar. Steeds vooruitstrevend en innovatief. Het begint bij de klant en hier eindigt het ook. Door constant bezig te zijn met vernieuwing en verbetering van de service en dienstverlening, met onder andere de introductie van de Woningreview. Deze online tool maakt het mogelijk voor verkopers om feedback te vragen aan belangstellenden die hun woning hebben bezichtigd.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.