We hebben 8 huizen in Zwolle gevonden.

Sorteer op:

HUIS KOPEN IN Zwolle | MAKELAARSLAND

Wil je een huis kopen in Zwolle? Vind jouw nieuwe thuis in Zwolle tussen het woningaanbod van Makelaarsland.

Hoe prettig is het dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? Juist in deze tijd!

Makelaarsland biedt precies de hulp die jij nodig hebt. Laat je het liefst alles aan een aankoopmakelaar over, of wil je zelf ook het één en ander doen? Bij ons kan het allebei.

Aankoopcoach – € 1.250

Als je een huis gaat kopen in Zwolle, is het fijn als er soms iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Maar je wil misschien ook weer niet teveel geld aan een aankoopmakelaar besteden. Voor zelfdoeners houden we het daarom makkelijk én betaalbaar met een aankoopcoach die je belt of mailt wanneer jij hulp nodig hebt.

Aankoopmakelaar – € 2.250

Laat je alle ingewikkelde dingen rondom een huis kopen in Zwolle liever over aan iemand die er echt verstand van heeft? Neem dan een aankoopmakelaar mee. Dat is een Makelaarsland Agent bij jou uit de buurt. Die handelt in jouw belang, zit vol goede tips en regelt alles voor je. En je betaalt gewoon een vast tarief. In Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en regio Amsterdam is het tarief € 2.950.

Huis verkopen in Zwolle

Niet alleen als je een appartement of huis wilt kopen in Zwolle is Makelaarsland dé makelaar, maar ook als je jouw huis wilt verkopen in deze regio. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een uniek verkoopproces, met alle diensten die je van een makelaar kunt verwachten. En je betaalt altijd een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. Zo weet jij waar je aan toe bent en zorgen we dat elke klant voor ons even belangrijk is. Lekker helder toch?

Verkoop Actief – € 1.575

Heb je er wel eens aan gedacht om zélf rondleidingen te doen? Wie kan er nou beter over je huis vertellen dan jij? Als je dat leuk vindt, dan ben je een echte zelfdoener en past Verkoop Actief bij jou als een dak op een huis. Bovendien plan je de bezichtigingen wanneer het jou uitkomt. Handig, ook voor je kijkers die een huis kopen in Zwolle.

Verkoop Gemak – € 3.250

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je de verkoop van je huis liever helemaal aan een makelaar overlaat. Je bent superdruk, of je hoofd staat er niet naar. Dan ben je een latendoener. Je wil geen gedoe, maar ook weer niet teveel betalen. Dat kan. Jouw persoonlijke Makelaarsland Agent regelt alles en je betaalt gewoon een vast tarief, ongeacht de waarde van je huis. Verkoop Gemak is makkelijk én betaalbaar.

Wij horen graag hoe we jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Zwolle.

Vraag een gesprek aan

Alles eerst even op je gemak lezen?

Download onze brochure

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.