• Huis verkopen in Goes

    Je bent vast benieuwd naar jouw verkoopkansen. Lees hier alles wat je moet weten over je huis verkopen in Goes, en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

    Huis verkopen in Goes

    Huis verkopen Goes Huis verkopen Goes

Huis verkopen in Goes

Wist je dat in Goes de gemiddelde vraagprijs €410357 bedraagt? Op deze, en nog veel meer data baseren wij samen met onze verkopers de verkoopstrategie. We zijn al 16 jaar de grootste NVM-makelaar, en weten dus veel over de huizenmarkt in Goes.

Bij Makelaarsland hoeft het verkopen van je huis niet duur te zijn, en al helemaal niet ingewikkeld. Dat betekent dat we samen voor het beste verkoopresultaat gaan. Jij doet het leukste: de bezichtigingen, en wij regelen de rest!

Wil je meer weten?
Snappen we! Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen in een gratis informatiegesprek.

Huis verkopen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

40

Aangevraagde
bezichtigingen

910

Huizen
verkocht

32

Huis verkopen

Verkoopmakelaar in Goes

Doordat wij al meer dan 50.000 tevreden verkopers hebben, hebben we veel data over de huizenmarkt in Goes, en zelfs van jouw buurt en straat. Op die manier kunnen we ook voor jou de beste strategie bepalen.

We hebben alvast wat data over Goes voor je op een rijtje gezet:
● Aantal woningen te koop in Goes: 132
● Gemiddelde vraagprijs in Goes: €410357
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Goes: €2938

Maak het verkopen van je huis in Goes makkelijk met onze tools en overzichtelijke online omgeving. Daarmee ben je 24/7 op de hoogte en houd je de controle over de verkoop. Wij staan naast je met onze data en ervaring, en zorgen er natuurlijk voor dat alles goed geregeld wordt. En dat voor een eerlijke vaste prijs.

Benieuwd wat jij aan makelaarskosten kan besparen?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Kopers in Goes

Of je nu je huis verkoopt omdat je uit Goes wilt verhuizen, of liever in Goes blijft, we vinden vast snel een koper voor jouw huis. In Goes worden huizen namelijk al binnen gemiddeld 115 dagen verkocht. Op dit moment staan er in Goes 132 huizen te koop. Maar het aantal kopers ligt nog veel hoger.

Makelaarsland als NVM verkoopmakelaar in Goes

Je wilt natuurlijk dat jouw makelaar bewezen kwaliteit heeft. Daarom zijn wij bij de NVM aangesloten. En we mogen onszelf zelfs al 16 jaar de grootste NVM-makelaar noemen. Onze verkopers geven ons gemiddeld een 8,8 . En met meer dan 50.000 verkochte huizen, dus ook in Goes, mogen we dat wel bewezen kwaliteit noemen toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

In een vrijblijvend informatiegesprek maken we graag kennis, en leggen we uit hoe we jou kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis.

Ik wil een kennismakingsgesprek


Download de brochure

Veelgestelde vragen

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Hoe snel kan mijn huis online staan?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.