• Lokale marktkennis

  Haal de lokale kennis van jouw Makelaarsland Agent in huis. Die kent jouw buurt als geen ander en komt persoonlijk langs om alles in orde te maken.

 • 24/7 op de hoogte

  Je hebt altijd actueel inzicht en overzicht in de gegevens van je woning en het proces rondom de verkoop in je eigen online dossier of via jouw Agent.

 • Alles goed geregeld

  Jouw Makelaarsland Agent regelt alles voor je; óók de bezichtigingen. Ook ons team van makelaars, juristen en taxateurs staat voor je klaar.

Hoe werkt Verkoop Gemak?

 1. We doen de woningopname én juridische check

 2. We laten jouw huis perfect voor de dag komen

 3. De juiste strategie en je huis op funda

 4. Tijd voor bezichtigingen en onderhandelingen!

 5. Wij zorgen voor overeenkomst en afhandeling

  Stappen bekijken
Wat zijn onze <strong>kosten?</strong>

Wat zijn onze kosten?

Vaak is courtage een percentage van de koopsom. Bij ons niet! Onze Makelaarsland Agents regelen alles voor een vast tarief van € 2.950, ongeacht de waarde van je huis. Je betaalt gewoon achteraf, als het huis verkocht is.

Vooraf rekenen we € 395 opstartkosten. Daarvoor gaan we aan de slag met de woningopname, verkoopstrategie en prijsadvies, en krijg je juridisch onderzoek, fotografie, een officieel meetrapport, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Jouw persoonlijke Agent zorgt ervoor dat je huis helemaal klaar is voor de verkoop. Door ons vaste tarief weet je precies waar je aan toe bent. En dat scheelt nog steeds veel geld!.

Funda Compleet
Soms wil je dat jouw huis er nóg meer uitspringt. Voor € 95 extra kun je dan naast de fotoreportage en plattegronden ook 360° foto’s en een slideshow (video) van jouw huis op funda tonen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag een persoonlijk informatiegesprek aan. Gratis en vrijblijvend!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil met de makelaar in mijn buurt?

Hoe goed is de lokale marktkennis van Makelaarsland?

Kan ik mijn opdracht nog annuleren?

Plan informatiegesprek

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.