Wiborgeiland 89 Amsterdam

690.000 k.k.

Bereken jouw maandlasten met ING

3 kamers waarvan
2 slaapkamers

1 badkamer
1 apart toilet

Woonopp. 93 m2

*English tekst below*

NIEUW! Licht en luxe appartement van ca. 93m2 met eigen parkeerplaats in de Houthavens. Een unieke kans om comfortabel, duurzaam én met wijds uitzicht te wonen aan de rand van de binnenstad van Amsterdam!

Dit heerlijk ruime appartement heeft grote raampartijen, twee royale slaapkamers, een extra (werk)kamer en een luxe open keuken/woonkamer die doorloopt in een overdekt terras. Oók heeft het een parkeerplaats met eigen oplaadstation, berging én extra afgesloten fietsenstalling in de onderbouw. Het comfortabele sanitair en verwarmings/klimaatsysteem maakt het woongenot compleet.

De woning strekt zich uit over de hele lengte van de derde woonlaag in pakhuis Aleksander, één van de negen iconische pakhuizen die gedoopt zijn tot “De Stoere Jongens van Wiborgeiland”. Hierdoor is er vanuit het hele appartement wijds uitzicht over de gracht en de kades. Hier wonen voelt als een oase van rust midden in de levendige wijk Houthavens, dé hotspot voor comfortabel en duurzaam wonen in Amsterdam.

Door de unieke ligging, de autoluwe buurt en de voorzieningen op loopafstand is dit appartement uitermate geschikt voor zowel gezinnen als voor mensen zonder (in huis wonende) kinderen die willen genieten van comfortabel en ruimtelijk wonen in de stad. Door de snelle vervoersverbindingen met auto, OV en fiets zowel richting de binnenstad, de A10 ring West als richting Amsterdam Noord is het een fantastische uitvalsbasis voor een actief leven.

Het appartement is splinternieuw en heeft alles om het snel te kunnen betrekken: een luxe keuken met bar, volledig ingerichte badkamer en separaat tweede toilet. Er is vloerverwarming en -koeling door het gehele appartement, het plafond is vers geschilderd. Er zijn dus geen vervelende grote klussen of kopzorgen voor de boeg.

De persoonlijke woonwensen waarover de koper zelf nog kan beslissen zijn de keuze voor de vloer- en wandbekleding en de indeling van de open ruimte van ca 6m2 die centraal in de woning ligt, in verbinding met de entree en de keuken. Deze ruimte kan worden afgesloten en ingericht naar wens, bijvoorbeeld als lounge, kantoor, eetkamer of derde slaapkamer. Zie bijgevoegde foto’s voor een sfeerimpressie van inrichting als kantoor met glas-staal deuren tot aan het plafond.

Maak direct een afspraak om deze fantastische woning te bezichtigen!

Bijzonderheden:
* Luxe appartement uit 2020, woonoppervlakte ca. 93m2
* Gelegen op 3e verdieping (met lift) in Pakhuys Aleksander
* Vrij uitzicht over gracht en bestaande bouw
* Terras van ca. 6 m2, via harmonicadeur volledig te betrekken bij de woonkamer
* Parkeerplaats in onderbouw met eigen oplaadstation voor elektrische auto, te bereiken via autolift.
* Berging van ca 6m2 met dubbele wandcontactdoos in onderbouw
* Twee fietsstallingplekken in de ondergrondse fietsenstaling voor bewoners van Pakhuys Aleksander
* Vlakke Anhydriet ondervloer met vloerverwarming en -koeling voor optimale klimaatbeheersing
* Geïntegreerd klimaatsysteem en mechanisch afvoer ventilatiesysteem
* Energielabel A (EPC = 0,15). EPC-rapport aanwezig (voor korting op hypotheekrente/erfpacht).
* Rolstoelvriendelijk
* Brandschoon opgeleverd
* Met bouwgarantie en garantie op alle apparatuur (Siemens en Bora)
* Meetrapport en bouwtekeningen aanwezig
* Direct te betrekken
* Voorzieningen op loopastand: scholen, supermarkt, gezondheidscentrum, kinderdagverblijf, restaurants en openbaar vervoer (bus/pont)

Erfpacht en VVE
* Recht van erfpacht tot 2067 (50 jaar) onder Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000
* Canon € 4.463 per jaar met jaarlijkse indexering
* Maandelijkse servicekosten €171,30 voor woning en parkeerplaats
* Gemeenschappelijke ruimten voorzien van duurzame energie uit zonnepanelen
* Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd door NEWOMIJ.

Indeling:
Entree pakhuis Aleksander via ruime kade met parkeergelegenheid. Gemeenschappelijke entree met personenlift en trappenhuis naar appartement (+3), naar de berging en fietsenstalling (-1) en parkeerplaats met een eigen oplaadstation (-2). Met de auto bereikbaar via autolift.

Derde verdieping
Ruime overloop, entree appartement. Bij binnenkomst ruime hal met intercom, en toegang tot eet/woonkamer, separaat toilet, 3 slaap/werkkamers, badkamer, bergruimte met wasmachineaansluiting en dubbele meterkast met de aansluitingen elektra, telecom/glasvezel, kabeltelevisie, water en de levering van centrale warmte en koeling.

Woonkamer met lange zijde van 6,5m lang, via harmonicadeuren van bijna 3 meter breed verbonden met overdekte terras. CAI en data- aansluitingen in de vloer van zithoek. Open verbinding naar de luxe open keuken met bar gelegen aan de raampartij. Composietsteen keukenblad en roestvrijstalen spoelbak/mengkraan. Multifunctionele oven met magnetronfunctie (Siemens) te bedienen via Home Connect, Bora inductiekookveld met vier zones en ingebouwde recirculatie kookveldafzuiging, geïntegreerde koelvriescombinatie en vaatwasmachine (Siemens).

Twee ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer een rechtstreekse verbinding heeft met de luxe badkamer via een schuifdeur. De badkamer is voorzien van een regendouche van Grohe, een dubbele wastafel, toilet en een separaat in te stellen elektrische radiator met digitale thermostaat. In de tweede slaapkamer is een tweede toegang gemaakt naar de bergruimte, waar de mogelijkheid is voor het aanleggen van een aansluitende tweede douche of een kastruimte (zie impressiefoto).

In het midden van de woning bevindt zich een ruimte met nu nog open aansluitingen naar de hal en de keuken. Deze ruimte kan naar eigen wens van de bewoner worden afgescheiden/ingericht als kantoor/werkruimte, eetkamer, lounge of extra slaapkamer.

Locatie:
De Houthavens is een duurzame, autoluwe, waterrijke en kindvriendelijke stadswijk aan het IJ met een indrukwekkende geschiedenis en een bijzonder centrale ligging. De woonwijk is ingeklemd tussen het noordelijk deel van de Spaarndammerbuurt en het IJ, waar ook de iconische Pontsteiger ligt. De Houthaven een wijk die zich in rap tempo ontwikkelt tot een geliefde woonomgeving. Trendy restaurants en voorzieningen als Theater Amsterdam, twee basisscholen, een middelbare school, kinderdagverblijf en gezondheidscentrum maken wonen in deze levendige nieuwe wijk erg gewild. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de diverse supermarkten op de Spaarndammerstraat.

Wonen in de houthavens betekent ruimte, water en lucht. U kunt genieten van de natuur aan de oevers van het IJ of in het Houthavenpark maar woont ook op steenworp afstand van de reuring van de stad met de bekende hotspots, zoals musea, de Jordaan, Westerpark, Haarlemmerstraat en de NDSM-werf aan de overkant van het IJ.

Wiborgeiland is het laatst gebouwde project aan de westzijde van de Houthavens, wat maakt dat de bewoners van dit appartement geen hinder zullen ondervinden van de bouw van de nog op te leveren gebouwen op de andere eilanden, die nog zeker twee jaar in beslag zal nemen.

*ENGLISH TEKST*

NEW! Light and luxurious apartment of approx. 93m2 with private parking and fantastic view in in one of the most sought-after new neighborhoods: Houthavens! A unique opportunity to spacious living in the hotspot for comfortable and sustainable living in Amsterdam.

This wonderful apartment has large windows, two spacious bedrooms, an extra (study)room and a luxurious open kitchen / living room that extends into a covered terrace. It has a parking lot including its own charging station, private storage room and access to a locked bicycle shed in the basement.

The house extends over the entire length of the third floor in warehouse Aleksander, one of the nine architecturally iconic warehouses on the isle of Wiborg, which gives a wide view of the canal and quays from the entire apartment. Surrounded by water you experience a feeling of peace and space in an otherwise lively and child-rich neighborhood.

Due to its unique location and all amenities within walking distance, this apartment is ideal for people who want to enjoy comfortable and spacious living in the city. There are fast transport connections by car, bicycle and public transport to the city center, the A10 ring West and Amsterdam Noord.

The apartment is brand new: it contains a luxury kitchen, fully equipped bathroom and separate second toilet. There is underfloor heating and cooling throughout the apartment and the ceiling is freshly painted. It is ready for living, there are no construction issues ahead.

The personal wishes still open to decide for by the buyer are: the choice of the floor and paint and the layout of the third room: a flexible space of approximately 6 m2 that is centrally located in the apartment (for example as an study/work space, separate dining room or third bedroom). An art-impression of the study/work space is made, with glass-steel doors up to the ceiling between the entrance and the open kitchen.

Make an appointment now to experience this fantastic home for yourself!

Details:
* Apartment right of approx. 93m2
* Located on the 3rd floor (with elevator) in Pakhuys Aleksander
* Wide view over the canal area and existing buildings
* Terrace approx. 6 m2, fully integrated into the living room through a harmonica door
* Parking space in the basement with its own charging station for electric car, accessible via car lift.
* Storage room of approx. 6m2 with double wall socket in the basement
* Two bicycle parking places in the underground bicycle shed for residents of Pakhuys Aleksander
* Flat Anhydrite subfloor with underfloor heating and cooling for optimal climate control
* Integrated climate system and mechanical exhaust ventilation system
* Energy label A (EPC = 0.15). EPC report available (for discount on mortgage interest / leasehold).
* Wheelchair friendly
* Delivered spotlessly clean
* With construction warranty and warranty on all equipment (Siemens and Bora)
* Measurement report and construction drawings available
* Immediately available
* Facilities within walking distance: schools, supermarket, health center, nursery, restaurants and public transport (bus / ferry)

Annual lease payments and VVE
* Right of leasehold until 2067 (50 years). General provisions for perpetual lease 2000.
* Ground rent € 4,463 per year with annual indexation
* Monthly service costs € 171.30 for house and parking space
* Common areas provided with sustainable energy from solar panels
* Owners Association professionally managed by NEWOMIJ.

Layout:
Entrance warehouse Aleksander via spacious quay with parking. Communal entrance with passenger lift and staircase to apartment (+3), to the storage room and bicycle shed (-1) and parking with its own charging station (-2). Accessible by car via car lift.

Third floor
Spacious landing, entrance apartment. Upon entering, spacious hall with intercom and access to dining / living room, separate toilet, 3 bedrooms / study rooms, bathroom, storage room with washing machine connection and cupboard with electricity, telecom / fiber optic connections, cable TV, water and the supply of central heating and cooling .
Living room with a long side of 6.5 m long, connected by harmonica doors of almost 3 meters wide with a covered terrace. CAI and data connections in the floor of the seating area. Open connection to the luxurious open kitchen with bar located on the windows. Composite stone kitchen worktop and stainless steel sink / mixer tap. Multifunction oven with microwave function (Siemens) to be operated via Home Connect, Bora induction cooktop with four zones and built-in recirculation cooktop extractor, integrated fridge-freezer and dishwasher (Siemens).

Two spacious bedrooms, the largest bedroom is connected to the luxury bathroom via a sliding door. The bathroom has a rain shower (Grohe), a double vanity unit, toilet and a separate electric radiator with digital thermostat that can be set. In the second bedroom, a second access has been made to the storage space, where there is the possibility of installing a connecting second shower or a closet space (see impression photo).
In the middle of the house is a multifunctional space with open connections to the hall and kitchen. This space can be separated from the resident / furnished as an office / work space, dining room, lounge or extra bedroom according to your wishes (see impression photo)

Location:
The Houthavens is a sustainable, car-free, water-rich and child-friendly city district on the IJ with an extensive history and a particularly central location. The residential area is sandwiched between the northern part of the Spaarndammerbuurt and the IJ, where the iconic Pontsteiger is also located. The Houthaven is a neighborhood that is rapidly developing into a popular residential environment. Trendy restaurants and facilities such as Theater Amsterdam, two primary schools, a secondary school, daycare center and health center make living in this lively new neighborhood very popular. For your daily shopping you can go to the various supermarkets on the Spaarndammerstraat.
Living in the timber ports means space, water and air. You can enjoy nature on the banks of the IJ or in the Houthavenpark, but also live a stone's throw away from the bustle of the city with the famous hotspots, such as museums, the Jordaan, Westerpark, Haarlemmerstraat and the NDSM wharf across the street from the IJ.

Wiborgeiland is the last project built on the west side of the Houthavens, which means that the residents of this apartment will not be hindered by the construction of the buildings to be completed on the other islands, which will take at least another two years.

Lees meer

Overdracht

Status

In verkoop

Aanvaarding

Direct

Servicekosten

171 p/m

Bouw

Soort Appartement

Bovenwoning, Appartement

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2017

Soort dak

Plat dak Bitumineuze dakbedekking

Kadastrale gegevens

Erfpachtsrecht, gemeente Amsterdam, sectie K, nummer 10768 A93, perceeloppervlakte: 0 m2
Erfpachtsrecht, gemeente Amsterdam, sectie K, nummer 10768 A11, perceeloppervlakte: 0 m2

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte

93m2

Gebouwgebonden buitenruimte

6m2

Externe bergruimte

19m2

Inhoud

316m3

Indeling

Aantal kamers

3 kamers (waarvan 2 slaapkamers)

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Badkamervoorzieningen

Toilet, douche, dubbele wastafel

Aantal woonlagen

1 woonlagen

Gelegen op

3e woonlaag

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift

Energie

Energielabel

A

Isolatie

Volledig geïsoleerd, HR-glas

Verwarming

Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel

Warm water

Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging

Aan rustige weg, In woonwijk

Tuin

Geen tuin

Balkon/Dakterras

Balkon aanwezig

Bergruimte

Soort berging

Box

Voorzieningen

Voorzien van elektra

Isolatie

Geen isolatie

Garage

Soort

Geen garage

Parkeren

Soort

Parkeergarage

Alle kenmerken
Foto 1 van 44

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.