• Jouw makelaar in Amersfoort

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Amersfoort? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van je huis.

    Jouw makelaar in Amersfoort

    Makelaar Amersfoort Makelaar Amersfoort

Makelaar in Amersfoort

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Amersfoort, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Amersfoort? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 50.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Amersfoort en in de gemeente Amersfoort.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 1392 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Amersfoort?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt, Gijs van Eijkeren? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

Gijs | NVM makelaar Makelaarsland Utrecht Ede De Bilt Wageningen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

71

Aangevraagde
bezichtigingen

984

Huizen
verkocht

36

Huis verkopen in Amersfoort

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; onze Makelaarsland Agent in jouw buurt Gijs van Eijkeren is er voor je.

Wist jij dat een huis in Amersfoort gemiddeld €417208 kost en dat daarvan gemiddeld 4,7% boven de vraagprijs wordt verkocht?

● Gemiddelde verkoopduur in Amersfoort: 57 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Amersfoort: €417208
● Aantal huizen recent verkocht in Amersfoort boven de vraagprijs: 854

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Amersfoort verkopen woningen gemiddeld binnen 57 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Gratis uitproberen

Huis kopen in Amersfoort

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Amersfoort neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Amersfoort staan huizen gemiddeld maar 57 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 548 woningen te koop in Amersfoort: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Amersfoort is €3600. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Amersfoort

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Amersfoort makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 548 beschikbare woningen in Amersfoort. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

We zijn 6 dagen per week bereikbaar via 88 200 2000. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Amersfoort.

Plan een gratis gesprek in

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.