• Makelaarsland Team Amsterdam

    Je huis verkopen of kopen voor een vaste lage prijs én zelf de regie. Dat is Makelaarsland Amsterdam. Jij houdt de touwtjes in handen, wij ondersteunen je waar je dat nodig hebt. Zo gaan we altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

    Makelaarsland Team Amsterdam

    Amsterdam Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Amsterdam, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Amsterdam? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 54.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Amsterdam en in de gemeente Amsterdam.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 5666 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Amsterdam?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agents bij jou in de buurt, Ilse van Eijk-Hessing, Pascal van der Tuin, Dennis Demon en Max Mouritz? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

makelaar amsterdam

Wij staan voor je klaar

Of je nou gaat kopen of verkopen: Dennis, Ilse, Pascal en Max staan vanuit Amsterdam staan voor je klaar.

Pascal van der Tuin

ARMT makelaar

Amsterdam bruist. Het is zo'n dynamische stad waar altijd wel wat te beleven valt. Het toerisme, de Jordaan in het Centrum, het tegenwoordig hippe Amsterdam Noord en het groene Amsterdam Zuidoost maken Amsterdam zo divers. Je kan in Amsterdam alle kanten op. Als geboren en getogen Amsterdammer beschik ik over veel lokale marktkennis. Ik heb ruim 20 jaar gewoond en gewerkt in verschillende stadsdelen en ben ervan overtuigd dat ik deze marktkennis gedreven kan overbrengen op potentiële kopers. Het verkoop- of aankoopproces is voor veel mensen erg spannend. Er is niets fijner om mijn helpende hand te mogen bieden als verbindende factor. Het spel van onderhandelen en de beweeglijkheid van de huizenmarkt maken het helemaal compleet.

Ilse van Eijk

KRMT makelaar

Op mijn twintigste verhuisde ik vanuit Bilthoven naar de ‘grote stad’. Hier heb ik zo’n twintig jaar in veel verschillende huizen én stadsdelen gewoond. In iedere buurt werd ik weer verrast door de leuke winkels, kroegjes en mooie rustige plekjes. Ook de omliggende gemeentes zoals Weesp, Diemen en Muiden heb ik goed leren kennen. Een aantal jaar geleden heb ik mijn KRMT makelaarsdiploma behaald. En wat is er nou mooier dan mijn werk kunnen uitvoeren op de plaatsen waar ik zo lang gewoond heb en waar ik nog altijd graag kom?!

Dennis Demon

KRMT makelaar

In mijn vak is iedere dag anders en dat maakt het zo mooi. Het ene moment probeer ik een vrijstaande villa te verkopen en het andere moment koop ik een startersappartement aan. Met de wens van kopers en verkopers voorop, ga ik tot het uiterste om een scherpe deal te kunnen maken. Werken in Amsterdam betekent elke dag de mooiste straatjes ontdekken en je kunt je er niet vervelen dankzij alle voorstellingen, concerten, tentoonstellingen, restaurants, cafés, festivals en markten.

Max Mouritz

ARMT makelaar

Sinds 2019 maak ik met veel plezier onderdeel uit van Makelaarsland. Als assistent-makelaar begeleid ik mensen die op het punt staan om één van de belangrijkste beslissingen in hun leven te nemen. Als geboren en getogen Amsterdammer ken ik de stad en de voor- en nadelen van de verschillende buurten goed. De regio Amsterdam is altijd flink in beweging en het leven gaat nét iets sneller dan in de rest van NL. Dat maakt wonen en werken hier zo leuk.

Achter de schermen zijn er nog veel meer mensen betrokken bij de koop- of verkoop van je huis.
Maak kennis met de makelaars, juridische medewerkers en adviseurs van Makelaarsland.

Even kennismaken?

Plan gratis en vrijblijvend een informatiegesprek, al meer dan 54.000 (ver)kopers gingen je voor

Plan informatiegesprek

Huis kopen in Amsterdam

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Amsterdam neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Amsterdam staan huizen gemiddeld maar 52 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 3430 woningen te koop in Amsterdam: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Amsterdam is € 7.268. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Amsterdam

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Amsterdam makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 3430 beschikbare woningen in Amsterdam. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Amsterdam.

Plan een gratis gesprek in

Contact gegevens

makelaar amsterdam

Team Amsterdam

  • 088 200 2000
  • info@makelaarsland.nl

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.