• Jouw Makelaar in Amsterdam

    Je huis verkopen of kopen voor een vaste lage prijs én zelf de regie. Dat is Makelaarsland Amsterdam. Jij houdt de touwtjes in handen, wij ondersteunen je waar je dat nodig hebt. Zo gaan we altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

    Jouw Makelaar in Amsterdam

    Amsterdam Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Amsterdam, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Amsterdam? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 56.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Amsterdam en in de gemeente Amsterdam.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 4624 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Amsterdam?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agents bij jou in de buurt, Pascal van der Tuin, Ilse van Eijk-Hessing en Max Mouritz? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

makelaar amsterdam

Onlangs verkocht in Amsterdam en omgeving

Wij staan voor je klaar

Of je nou gaat kopen of verkopen: Ilse, Pascal en Max staan vanuit Amsterdam voor je klaar.

Pascal van der Tuin

ARMT makelaar

Amsterdam bruist. Het is zo'n dynamische stad waar altijd wel wat te beleven valt. Het toerisme, de Jordaan in het Centrum, het tegenwoordig hippe Amsterdam Noord en het groene Amsterdam Zuidoost maken Amsterdam zo divers. Je kan in Amsterdam alle kanten op. Als geboren en getogen Amsterdammer beschik ik over veel lokale marktkennis. Ik heb ruim 20 jaar gewoond en gewerkt in verschillende stadsdelen en ben ervan overtuigd dat ik deze marktkennis gedreven kan overbrengen op potentiële kopers. Het verkoop- of aankoopproces is voor veel mensen erg spannend. Er is niets fijner om mijn helpende hand te mogen bieden als verbindende factor. Het spel van onderhandelen en de beweeglijkheid van de huizenmarkt maken het helemaal compleet.

Ilse van Eijk

KRMT makelaar

Op mijn twintigste verhuisde ik vanuit Bilthoven naar de ‘grote stad’. Hier heb ik zo’n twintig jaar in veel verschillende huizen én stadsdelen gewoond. In iedere buurt werd ik weer verrast door de leuke winkels, kroegjes en mooie rustige plekjes. Ook de omliggende gemeentes zoals Weesp, Diemen en Muiden heb ik goed leren kennen. Een aantal jaar geleden heb ik mijn KRMT makelaarsdiploma behaald. En wat is er nou mooier dan mijn werk kunnen uitvoeren op de plaatsen waar ik zo lang gewoond heb en waar ik nog altijd graag kom?!

Max Mouritz

ARMT makelaar

Sinds 2019 maak ik met veel plezier onderdeel uit van Makelaarsland. Als assistent-makelaar begeleid ik mensen die op het punt staan om één van de belangrijkste beslissingen in hun leven te nemen. Als geboren en getogen Amsterdammer ken ik de stad en de voor- en nadelen van de verschillende buurten goed. De regio Amsterdam is altijd flink in beweging en het leven gaat nét iets sneller dan in de rest van NL. Dat maakt wonen en werken hier zo leuk.

Achter de schermen zijn er nog veel meer mensen betrokken bij de koop- of verkoop van je huis.
Maak kennis met de makelaars, juridische medewerkers en adviseurs van Makelaarsland.

Even kennismaken?

Plan gratis en vrijblijvend een informatiegesprek, al meer dan 56.000 (ver)kopers gingen je voor

Plan informatiegesprek

Kies het pakket dat bij jou past

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Word jij onze volgende tevreden klant?

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker

9,5

Makelaarsland heeft mij constant goed geadviseerd hoe te handelen in de omkantelende huizenmarkt. Ze hebben ook zeer goed geholpen bij de onderhandelingen. Mylène en Stefan, bedankt!

Makelaarsland heeft mij constant goed geadviseerd hoe te handelen in de omkantelende huizenmarkt. Ze hebben ook zeer goed geholpen bij de onderhandelingen. Mylène en Stefan, bedankt! Lees minder

Geschreven op 28 maart 2023

Familie Nieuwlaat

10

Zeer goed contact met de toegewezen makelaar Clemens Mattijs. Alles loopt lekker vlot, zaken die online kunnen gaan online wat overbodig papierwerk scheelt en de snelheid er lekker in houdt.… Lees meer

Zeer goed contact met de toegewezen makelaar Clemens Mattijs. Alles loopt lekker vlot, zaken die online kunnen gaan online wat overbodig papierwerk scheelt en de snelheid er lekker in houdt. Hij reageert ook altijd snel op mails en apps, kortom perfect! Lees minder

Geschreven op 27 maart 2023

Cees Wolters

9,8

Perfecte service. Direct contact, altijd bereikbaar. Huis vlot verkocht en dat voor slechts een fractie van de prijs van een normale makelaar.

Perfecte service. Direct contact, altijd bereikbaar.
Huis vlot verkocht en dat voor slechts een fractie van de prijs van een normale makelaar.
Lees minder

Geschreven op 23 maart 2023

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Word jij onze volgende tevreden klant?

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

8,5

Wij zijn in het aankoopproces begeleid door een makelaar vanuit Makelaarsland. De makelaar in kwestie hebben wij als deskundig, vriendelijk en adequaat ervaren. Voor de aankoop van een woning kan… Lees meer

Wij zijn in het aankoopproces begeleid door een makelaar vanuit Makelaarsland. De makelaar in kwestie hebben wij als deskundig, vriendelijk en adequaat ervaren. Voor de aankoop van een woning kan ik deze makelaardij zeker aanbevelen! Lees minder

Geschreven op 8 maart 2022

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

9,3

Jack Hulsebos van Makelaarsland heeft ons uitstekend geholpen. Jack is realistisch en gaat doelgericht te werk. Onder zijn begeleiding was het bij het eerste huis gelijk raak. Hierdoor hoefden wij… Lees meer

Jack Hulsebos van Makelaarsland heeft ons uitstekend geholpen. Jack is realistisch en gaat doelgericht te werk. Onder zijn begeleiding was het bij het eerste huis gelijk raak. Hierdoor hoefden wij enkel te betalen voor een gerichte aankoop. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor. Lees minder

Geschreven op 27 februari 2022

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

9

Makkelijk contact, altijd bereikbaar voor vragen. Goed advies gekregen voor de onderhandeling en fijn contact over de afhandeling erna.

Makkelijk contact, altijd bereikbaar voor vragen. Goed advies gekregen voor de onderhandeling en fijn contact over de afhandeling erna. Lees minder

Geschreven op 7 februari 2022

Huis kopen in Amsterdam

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Amsterdam neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Amsterdam staan huizen gemiddeld maar 51 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 4012 woningen te koop in Amsterdam: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Amsterdam is € 7.321. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Amsterdam

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Amsterdam makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 4012 beschikbare woningen in Amsterdam. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Amsterdam.

Plan een gratis gesprek in

Contact gegevens

Team Amsterdam

  • 088 200 2000
  • info@makelaarsland.nl

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.