• Jouw makelaar in Heerhugowaard

    Hoop jij binnenkort te verhuizen naar Heerhugowaard, of zet jij juist jouw huis te koop in Heerhugowaard? Bij Makelaarsland hebben wij als grootste NVM-makelaar alles in huis om jou te helpen!

    Makelaar Heerhugowaard

Huis verkopen in Heerhugowaard

Bij het kopen en verkopen van een huis in Heerhugowaard moet je aan veel dingen tegelijk denken. Bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen, torenhoog papierwerk en nog meer. Om daar geen cruciale fouten in te maken, schakel jij het beste een makelaar in. Dan wil jij natuurlijk het liefste een makelaar in Heerhugowaard die geen praatjes verkoopt, maar huizen!

Bij Makelaarsland ben je op dat gebied aan het juiste adres. Wij verkochten in heel Nederland al meer dan 50.000 woningen waarvan 605 woningen de afgelopen tijd in Heerhugowaard. We zijn in Heerhugowaard dan ook al ruim 16 jaar actief. Zo ben jij bij ons verzekerd van de beste hulp door ervaren makelaars.

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

35

Aangevraagde
bezichtigingen

1061

Huizen
verkocht

44

Woningmarkt in Heerhugowaard

In Heerhugowaard zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wist jij bijvoorbeeld dat je in Heerhugowaard 47 dagen de tijd hebt om te reageren, want zo snel is een huis hier gemiddeld verkocht. Bij Makelaarsland doen we er alles aan om hierop in te spelen.

Met een gemiddelde vraagprijs van €331.837 in Heerhugowaard, betaal je per vierkante meter gemiddeld €2882. Houd er echter wel rekening mee dat er op de woningmarkt stevig overboden kan worden. In Heerhugowaard verkochten wij 343 boven de vraagprijs. Dat kan jou dus ook makkelijk gebeuren!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Verhuizen naar Heerhugowaard 

Plannen om naar Heerhugowaard te verhuizen en jezelf in te schrijven bij de gemeente Heerhugowaard? Daarvoor moet je natuurlijk wel dat ene droomhuis zien te bemachtigen. Op dit moment heb je de keuze uit 368. Dat lijkt veel, maar er zijn nog veel meer kapers op de kust.  Een aankoopmakelaar van Makelaarsland kan jou helpen om ertussen te komen, het juiste bedrag te bieden en geen dingen over het hoofd ziet in de koopovereenkomst. Kortom: ervaren hulp die bij jou past. Je kiest zelf hoeveel hulp. En wat je niet ontvangt van ons, betaal je ook niet. Eerlijk is eerlijk!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Heerhugowaard 

Makelaarsland maakt het ver- of aankopen van huizen als NVM-makelaar in Heerhugowaard betaalbaar en makkelijk. Een dik tevreden jij: dat is wat wij willen! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op Funda daarom van onze klanten een waardering van 9,2! Bij Makelaarsland bespaar je al snel duizenden euro’s doordat jij een vast (laag) tarief betaalt, ongeacht de waarde van de woning. Neem vrijblijvend contact om te zien hoe wij jou kunnen helpen met 368 woningen op de markt in Heerhugowaard. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Ook leggen we je uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: wij passen ons aan! 

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.