• Jouw makelaar in Leeuwarden

    Huis in Leeuwarden kopen of verkopen? Dan wil je vast meer weten over de huidige huizenmarkt en wat jouw kansen zijn. Lees verder!

    Jouw makelaar in Leeuwarden

    Makelaar Leeuwarden Makelaar Leeuwarden

Makelaar in Leeuwarden

Ga jij een huis verkopen in Leeuwarden, of wil je juist naar Leeuwarden verhuizen? Leuk! Aangezien we één van de grootste NVM-makelaars van Nederland zijn, weten we zeker dat we je daarbij kunnen helpen. Of je nu op het punt staat om een huis te gaan kopen, of juist te verkopen, het is sowieso spannend. Bij Makelaarsland houden we het graag ‘leuk spannend’ en zorgen we ervoor dat het voor jou niet ‘houdt-je-uit-je-slaap-spannend’ wordt. Daar hebben we netflix en koffie voor.

Als verkoper van een huis in Leeuwarden, komt er van alles op je af. Dingen waar je normaal nooit mee te maken hebt. Neem bijvoorbeeld de vraagprijs: als verkoper wil je zoveel mogelijk overhouden aan de verkoop van je huis in Leeuwarden. Maar welke verkoopstrategie levert jou het meeste op? En ook niet onbelangrijk; onder welke voorwaarden wil jij verkopen? En aan wie gun jij je huis?

Wij helpen je bij het verkopen van je huis met de dingen waar jij hulp bij wilt. Zo houdt je zelf de touwtjes in handen én je betaalt altijd een vast laag tarief. Scheelt jou weer een zithoek.

Huis verkopen

Onlangs verkocht in Leeuwarden

huis verkopen

Huis kopen in Leeuwarden

Als koper betaal je liever niet te veel. Het leven is al duur genoeg! Maar in deze markt kan het zomaar zijn dat je dik boven de vraagprijs moet bieden. Houd er in Leeuwarden rekening mee dat huizen gemiddeld 5,8% boven de vraagprijs worden verkocht. Het kopen van een huis kan een échte hoofdbreker zijn. Dan wil je natuurlijk een makelaar die met je meedenkt en jou helpt de juiste keuzes te maken. Onze aankoopcoaches en aankoopmakelaars gaan graag voor je aan de slag. We rusten niet totdat er een ‘ik ben verhuisd’-kaartje op de mat ligt!

De keuze in Leeuwarden is in deze markt niet enorm. Op dit moment kies jij uit 271 woningen: zit hier eentje voor jou bij? In Leeuwarden duurt het gemiddeld 76 dagen voordat een huis van de markt verdwijnt. Met een gemiddelde vraagprijs van €€ 269.405 in Leeuwarden, betaal je per vierkante meter gemiddeld €€ 2.507.

● Aantal woningen te koop in Leeuwarden: 271
● Gemiddelde vraagprijs in Leeuwarden: €€ 269.405
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Leeuwarden: €€ 2.507

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker

9,3

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een… Lees meer

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een bezichtiging volgde snel. Al met al een aanrader! Lees minder

Geschreven op 3 januari 2022

Dhr. Hoyos Tong

8,5

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond… Lees meer

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond de overdracht van onze verkoop woning plaats. Hartelijk dank! Een gezond, gelukkig en voorspoedig 2022 toegewenst. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Rosa Scholte

10

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de… Lees meer

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de foto- en videoreportage en de plattegronden, wederom een zeer professionele vakman die hiervoor zorgde. Ook de telefonische contacten tijdens het verkoopproces met een vaste makelaar waren steeds plezierig. Ons huis was binnen 10 dagen verkocht. Verkopen via Makelaarsland zou ik iedereen aanraden, want het scheelt ook nog eens veel in de kosten. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Verkopen huis in Leeuwarden

De afgelopen periode gingen 770 verkopers jou voor in deze regio. Wij doen er alles aan om de verkoop van je huis in Leeuwarden geen hoofdbreker te laten worden. Daarom houden wij het verkoopproces zo transparant en eenvoudig mogelijk. Naast het adviseren over de vraagprijs, ben je bij ons aan het juiste adres voor een prominente plaatsing op funda, een volledige juridische check en een handige app waarmee we je 24/7 op de hoogte houden.

Daarbij verhuis jij uiteindelijk naar een nieuwe woning. Blijf je in de gemeente Leeuwarden, of verhuis je naar een nieuwe plek? In beide gevallen ontzorgen wij je uiteraard ook graag bij de zoektocht naar een nieuwe stek. Alle zaken geregeld op één centrale plek. Handig!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Leeuwarden

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van het land. Per week regelen wij gemiddeld bijna duizend bezichtigingen. In totaal verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt in Leeuwarden! Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw makelaar in Leeuwarden.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem direct contact op of plan zelf een vrijblijvend gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Ook leggen we je uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: koop of verkoop op jouw manier!

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.