• Jouw makelaar in Meppel

    Hoop jij binnenkort naar Meppel te verhuizen, of zet jij jouw huis in Meppel te koop? Bij Makelaarsland hebben wij als grootste NVM-makelaar alles in huis om jou te helpen!

    Jouw makelaar in Meppel

    Makelaar Meppel Makelaar Meppel

Makelaar in Meppel

Bij het kopen en verkopen van een huis in Meppel moet je aan veel dingen tegelijk denken. Bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen, torenhoog papierwerk en meer. Om zeker te weten dat je niks vergeet, is het een slimme zet om een makelaar in de schakelen. Die weet precies waar je op moet letten en kom je achteraf niet voor vervelende juridische verrassingen te staan. Zo’n makelaar in Meppel die er voor jou is en geen praatjes verkoopt, maar huizen!

Bij Makelaarsland ben je op dat gebied aan het juiste adres. Wij verkochten in heel Nederland al meer dan 54.000 woningen, waarvan de afgelopen tijd 287 in Meppel. Omdat we hier al ruim 16 jaar actief zijn, ben jij bij ons verzekerd van de beste hulp door ervaren makelaars. Eén daar van is Desirée Bakker-Van Duren, onze Makelaarsland Agent bij jou om de hoek.

Meer weten over onze werkwijze?

huis verkopen zwolle

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

Huis verkopen

Woningmarkt in Meppel

In Meppel zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben we data tot onze beschikking die jou kunnen helpen de beste vraagprijs voor je huis te bepalen, of de beste prijs voor een nieuwe aankoop te realiseren. Wist jij bijvoorbeeld dat je in Meppel 226 dagen de tijd hebt om te reageren, want zo snel is een huis hier gemiddeld verkocht. Bij Makelaarsland doen we er alles aan om hierop in te spelen.

Met een gemiddelde vraagprijs van 350583 in Meppel, betaal je per vierkante meter gemiddeld 2644. Houd er echter wel rekening mee dat er op de woningmarkt stevig overboden kan worden. In Meppel verkochten wij 134 boven de vraagprijs. Dat kan jou dus ook makkelijk gebeuren!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Aankoophulp in Meppel

Plannen om naar Meppel te verhuizen? Daarvoor moet je natuurlijk wel dat ene droomhuis zien te bemachtigen. Op dit moment heb je de keuze uit 102. Dat lijkt veel, maar er zijn nog veel meer kapers op de kust. Een aankoopmakelaar van Makelaarsland biedt de uitkomst.

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Meppel is €2644. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning. Daarnaast zorgen we dat je niets over het hoofd ziet en dat alle belangrijke zaken juridisch gecheckt zijn. Kortom: ervaren hulp die bij jou past. En je kiest zelf hoeveel hulp, want wat wij niet doen, betaal je ook niet. Eerlijk is eerlijk!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Meppel

Makelaarsland is NVM-makelaar in Meppel en maakt het ver- of aankopen van huizen betaalbaar en makkelijk. Voor onze kwaliteit krijgen we op funda daarom van onze klanten een waardering van 9,2! Bij Makelaarsland bespaar je al snel duizenden euro’s doordat jij een vast (laag) tarief betaalt, ongeacht de waarde van de woning. En er zijn nog meer voordelen. Neem vrijblijvend contact om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: wij passen ons aan!

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.