• Jouw makelaar in Nijmegen

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van je huis.

    Jouw makelaar in Nijmegen

    Makelaar Nijmegen Makelaar Nijmegen

Makelaar in Nijmegen

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Nijmegen, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Nijmegen? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 50.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Nijmegen en in de gemeente Nijmegen.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 1092 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Nijmegen?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt, Dennis Demon? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

Dennis | NVM makelaar Makelaarsland nijmegen wijchen boxmeer oss

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

Huis verkopen in Nijmegen

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; onze Makelaarsland Agent in jouw buurt Dennis Demon is er voor je.

Wist jij dat een huis in Nijmegen gemiddeld €329459 kost en dat daarvan gemiddeld 5,4% boven de vraagprijs wordt verkocht?

● Gemiddelde verkoopduur in Nijmegen: 53 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Nijmegen: €329459
● Aantal huizen recent verkocht in Nijmegen boven de vraagprijs: 713

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Nijmegen verkopen woningen gemiddeld binnen 53 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer gratis uit

Huis kopen in Nijmegen

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Nijmegen neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Nijmegen staan huizen gemiddeld maar 53 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 434 woningen te koop in Nijmegen: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Nijmegen is €3494. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Nijmegen

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Nijmegen makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 434 beschikbare woningen in Nijmegen. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

We zijn 6 dagen per week bereikbaar via 088 200 2000. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Nijmegen.

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.