• Jouw makelaar in Vlissingen

    Huis in Vlissingen kopen of verkopen? Dan wil je vast meer weten over de huidige huizenmarkt en wat jouw kansen zijn. Lees verder!

    Jouw makelaar in Vlissingen

    Makelaar Vlissingen Makelaar Vlissingen

Huis verkopen in Vlissingen

Ga jij een huis verkopen in Vlissingen? Leuk! Aangezien we de grootste NVM-makelaar van Nederland zijn, weten we zeker dat we je daarbij kunnen helpen. Of je nu op het punt staat om een huis te gaan kopen, of juist te verkopen, het is sowieso spannend. Bij Makelaarsland houden we het graag ‘leuk spannend’ en zorgen we ervoor dat het voor jou niet ‘houdt-je-uit-je-slaap-spannend’ wordt. Daar hebben we netflix en koffie voor!

Als verkoper van een huis in Vlissingen, komt er van alles op je af. Dingen waar je normaal nooit mee te maken hebt. Neem bijvoorbeeld de vraagprijs: als verkoper wil je zoveel mogelijk overhouden aan de verkoop van je huis in Vlissingen. Maar welke verkoopstrategie levert jou het meeste op? En ook niet onbelangrijk; onder welke voorwaarden wil jij verkopen? En aan wie gun jij je huis?

Wij helpen je bij het verkopen van je huis met de dingen waar jij hulp bij wilt. Zo houdt je zelf de touwtjes in handen én je betaalt altijd een vast laag tarief. Scheelt jou weer een zithoek. Benieuwd hoeveel je kunt besparen op je makelaarskosten?

makelaarsland usp's

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

huis verkopen

Makelaar in Vlissingen

Als koper betaal je liever niet te veel. Het leven is al duur genoeg! Maar in deze markt kan het zomaar zijn dat je dik boven de vraagprijs moet bieden. Houd er in Vlissingen rekening mee dat huizen gemiddeld 2,8% boven de vraagprijs worden verkocht. Het kopen van een huis kan een échte hoofdbreker zijn. Dan wil je natuurlijk een makelaar die met je meedenkt en jou helpt de juiste keuzes te maken. Onze aankoopcoaches en -makelaars gaan graag voor je aan de slag. We rusten niet totdat er een ‘ik ben verhuisd’-kaartje op de mat ligt!

De keuze in Vlissingen is in deze markt niet enorm. Op dit moment kies jij uit 209 woningen: zit hier eentje voor jou bij? In Vlissingen duurt het gemiddeld 115 dagen voordat een huis van de markt verdwijnt. Met een gemiddelde vraagprijs van €320531 in Vlissingen, betaal je per vierkante meter gemiddeld €2786.

● Aantal woningen te koop in Vlissingen: 209
● Gemiddelde vraagprijs in Vlissingen: €320531
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Vlissingen: €2786

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Verkopen of aankopen in Vlissingen

De afgelopen periode gingen 350 verkopers jou voor in deze regio. Wij doen er alles aan om de verkoop van je huis in Vlissingen geen hoofdbreker te laten worden. Daarom houden wij het verkoopproces zo transparant en eenvoudig mogelijk. Naast het adviseren over de vraagprijs, ben je bij ons aan het juiste adres voor een prominente plaatsing op funda, een volledige juridische check en een handige app waarmee we je 24/7 op de hoogte houden.

Daarbij verhuis jij uiteindelijk naar een nieuwe woning. Blijf je in de gemeente Vlissingen, of verhuis je naar een nieuwe plek? In beide gevallen ontzorgen wij je uiteraard ook graag bij de zoektocht naar een nieuwe stek. Alle zaken geregeld op één centrale plek. Handig!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Vlissingen

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van het land. Per week regelen wij gemiddeld bijna duizend bezichtigingen. In totaal verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt in Vlissingen! Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw makelaar in Vlissingen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem direct contact op via 088 200 2000 of plan zelf een vrijblijvend gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Ook leggen we je uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: koop of verkoop op jouw manier!

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.