• Aankoopmakelaar; begeleiding van
  A tot Z

  Laat je de ingewikkelde dingen liever over aan iemand die er echt verstand van heeft? Neem een aankoopmakelaar van Makelaarsland mee.

  Aankoopmakelaar
 • Lokale marktkennis

  Eén van onze Makelaarsland Agents gaat met je mee tijdens de bezichtigingen. Zij hebben alle lokale kennis en data in huis om jou goed te adviseren over de waarde en de staat van het huis dat je op het oog hebt.

 • Onderhandelen tot het uiterste

  Jouw Agent doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Als ervaren NVM-aankoopmakelaars gaan we altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

 • Zorgeloos ondertekenen

  Als de koopovereenkomst is opgesteld, wordt die door ons tot op de punten en komma’s gecheckt. We gaan pas akkoord als we zeker weten dat alles klopt en goed is vastgelegd. Zo kun jij zorgeloos je handtekening zetten.

Hoe werkt het?

 1. Bezichtiging en waardebepaling

 2. Technische en juridische aspecten

 3. Bieden en onderhandelen

 4. Koopovereenkomst

 5. Opleveringsinspectie en overdracht

  Stappen bekijken
Wat zijn onze <strong>kosten?</strong>

Wat zijn onze kosten?

Kies jij voor onze aankoopmakelaar? Dan betaal je bij ons geen percentage van de koopsom, maar een vast laag tarief. Jouw Makelaarsland Agent gaat met je mee. Ga je met ons aankopen, dan betaal je €1.950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

Neem contact met mij op

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.