• Jouw makelaar in Wijk bij duurstede

    Hoop jij binnenkort te verhuizen naar Wijk bij duurstede, of zet jij juist jouw huis te koop in Wijk bij duurstede? Bij Makelaarsland hebben wij als grootste NVM-makelaar alles in huis om jou te helpen!

    Jouw makelaar in Wijk bij duurstede

    Makelaar Wijk bij Duurstede Makelaar Wijk bij Duurstede

Makelaar in Wijk bij duurstede

Bij het kopen en verkopen van een huis in Wijk bij duurstede moet je aan veel dingen tegelijk denken. Bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen, torenhoog papierwerk en meer. Om zeker te weten dat je niks vergeet, is het een slimme zet om een makelaar in de schakelen. Die weet precies waar je op moet letten en zo kom je achteraf niet voor vervelende juridische verrassingen te staan. Zo’n makelaar in Wijk bij duurstede die er voor jou is en geen praatjes verkoopt, maar huizen!

Bij Makelaarsland ben je op dat gebied aan het juiste adres. Wij verkochten in heel Nederland al meer dan 54.000 woningen, ook bij jou in de buurt. In het afgelopen half jaar werden 149 huizen verkocht in Wijk bij duurstede. Omdat we hier al ruim 16 jaar actief zijn, ben jij bij ons verzekerd van de beste hulp door ervaren makelaars. Ontmoet Gijs van Eijkeren, onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt.

Meer weten over onze werkwijze?

huis verkopen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

huis verkopen

Woningmarkt in Wijk bij duurstede

In Wijk bij duurstede zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben we data tot onze beschikking die jou kunnen helpen de beste vraagprijs voor je huis te bepalen, of de beste prijs voor een nieuwe aankoop te realiseren. Wist jij bijvoorbeeld dat je in Wijk bij duurstede 57 dagen de tijd hebt om te reageren, want zo snel raakt een huis hier gemiddeld verkocht.

Met een gemiddelde vraagprijs van €518523 in Wijk bij duurstede, betaal je per vierkante meter gemiddeld €3430. Houd er rekening mee dat op de huidige woningmarkt stevig overboden kan worden. In Wijk bij duurstede werden de afgelopen 6 maanden al 85 huizen boven de vraagprijs verkocht.

Benieuwd naar jouw geschatte woningwaarde?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Aankoophulp in Wijk bij duurstede

Plannen om naar Wijk bij duurstede te verhuizen? Daarvoor moet je natuurlijk wel dat ene droomhuis zien te bemachtigen. Op dit moment heb je de keuze uit 43 huizen. Dat lijkt veel, maar er zijn nog veel meer kapers op de kust. Een aankoopmakelaar van Makelaarsland biedt uitkomst.

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Wijk bij duurstede is €3430. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning. Daarnaast zorgen we dat je niets over het hoofd ziet en dat alle belangrijke zaken juridisch gecheckt zijn. Kortom: ervaren hulp die bij jou past. En je kiest zelf hoeveel hulp, want wat wij niet doen, betaal je ook niet. Eerlijk is eerlijk!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Wijk bij duurstede

Makelaarsland is NVM-makelaar in Wijk bij duurstede en maakt het ver- of aankopen van huizen betaalbaar en makkelijk. Voor onze kwaliteit krijgen we op funda daarom van onze klanten een waardering van 9,2! Bij Makelaarsland bespaar je al snel duizenden euro’s doordat jij een vast (laag) tarief betaalt, ongeacht de waarde van de woning. En er zijn nog meer voordelen. Neem vrijblijvend contact om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.