Aankoopmakelaar Amersfoort inschakelen

Ben je op zoek naar een huis in Amersfoort en kom je er maar niet tussen? Als jij een huis op het oog hebt, helpt onze Makelaarsland Agent Wilco jou graag verder op weg. Hij heeft kennis van de markt en weet precies wat je moet bieden om een kans te maken op jouw droomhuis.

Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van een huis. Zeker in deze markt is het een goed idee om iemand mee te nemen die de huizenmarkt in jouw buurt kent. Je kunt een aankoopmakelaar in Amersfoort inschakelen als je op zoek bent naar een huis en zéker als je al een concreet huis op het oog hebt.

Waarom een aankoopmakelaar in Amersfoort inschakelen?

Omdat niet iedereen de deskundigheid en ervaring van een makelaar bezit, loopt men het risico te veel te betalen voor een huis. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan, omdat je niet bekend bent met het proces van onderzoek naar gebreken, of het controleren van juridische stukken. Onze aankoopmakelaar in Amersfoort is Wilco. Hij heeft absoluut de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je terug op de aankoopprijs!

Wilco gaat mee om het huis te bezichtigen. Voldoet de woning helemaal aan je wensen, dan zal hij of zij je adviseren over een openingsbod. Wordt deze goed ontvangen, dan zal hij of zij verder ook de onderhandelingen op zich nemen. Het is heel prettig om iemand te hebben met wie je je mogelijke twijfels en mensen kan bespreken.

Wilco begeleidt je van A tot Z

Wilco begeleidt je van A tot Z

WIlco gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen, namelijk € 1.860.

Ja, ik wil graag meer informatie

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.