Aankoopmakelaar Rotterdam

Op zoek naar een huis in Rotterdam? Als je je droomhuis hebt gevonden helpt Laurens, onze Makelaarsland Agent in Rotterdam, je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht naar je nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt je bij de aankoop van je huis. Hij helpt je in je zoektocht naar je droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is je deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Rotterdam inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat je waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, kun je het risico lopen dat je te veel betaalt voor je droomwoning. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat je gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Rotterdam is Laurens. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Laurens of Marre helpt je met aankoop in Rotterdam

Laurens of Marre helpt je met aankoop in Rotterdam

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Laurens of Marre gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil meer informatie

Veelgestelde vragen over een aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.