funda makelaar

Als je een huis wil kopen, kijk je op funda. Het is een begrip in de huizenwereld. Dagelijks struinen miljoenen mensen de huizensite af, op zoek naar hun droomhuis.

funda makelaar

En niet alleen voor woningzoekers is funda ‘the place to be’. Ook als je een makelaar zoekt kan je op funda terecht. Je vindt er nagenoeg alle makelaars die aangesloten zijn bij de NVM.

Makelaar op funda zoeken

De zoektocht naar een makelaar kan best een lange, ingewikkelde zijn. Er zijn er zoveel. En iedereen biedt andere diensten aan, voor verschillende tarieven. Ga je voor een vast tarief of percentage van de verkoopprijs, betaal je wel of geen opstartkosten, doe je zelf de bezichtigingen of niet… Allemaal dingen om rekening mee te houden en tegen elkaar af te wegen, vóórdat je een definitieve keuze maakt.

Funda heeft het zoeken naar een makelaar onlangs een stuk makkelijker gemaakt. Je kan namelijk zoeken op jouw buurt en zien hoe goed deze makelaars op funda beoordeeld worden door de verkopers en kopers.

Funda makelaar voor verkoop

Je wilt je huis verkopen en natúúrlijk gepresenteerd worden op funda dus kies je een makelaar die zijn aanbod op funda zet. Verkoop en aankoopmakelaars vind je door op funda te zoeken.

Stap 1: Kies Verkopen/Kopen
Stap 2: Vul je postcode in
Stap 3: Zoeken

Nu krijg je alle resultaten van makelaars op funda die bij jou in de buurt werken. Helaas is het nog niet mogelijk om makelaars te vergelijken. Dat komt vaak doordat de diensten, courtage, of tarieven erg uiteenlopen en moeilijk te vergelijken zijn. Er zit dus niets anders op dan de website van de makelaar te raadplegen, contact op te nemen en zelf een vergelijking te maken.

Aanbod makelaars op funda

Als je de makelaars in jouw buurt op een rijtje hebt, kun je eens gaan kijken wat hun aanbod is. Er wordt getoond welke woningen nu te koop staan, welke woningen onlangs zijn verkocht en ook kan je zien bij welke woningen de makelaar een rol heeft gespeeld bij de aankoop.

Medewerkers

Tot slot is het leuk om te zien wie er precies bij de makelaarskantoren werkzaam zijn. Welke gezichten helpen jou bij de aankoop of verkoop van jouw huis? Hoeveel werknemers zijn er en doen ze ook nog andere dingen dan makelen alleen? Denk aan hypotheekadvies e.d.

Makelaar funda beoordelingen

Tegenwoordig is het heel prettig om van andere mensen te horen/lezen wat hun ervaringen zijn. Dat doe je ook op Bol.com of Coolblue als je bijvoorbeeld een nieuwe broodrooster nodig hebt. Zo kun je ook op funda de beoordelingen van makelaars lezen. De meeste makelaars tonen hun beoordelingen, sommigen niet. Als dit wel zo is, kun je in een makkelijk overzicht lezen wat jouw voorgangers over de makelaar te vertellen hebben. Ook hier kun je weer switchen tussen verkoop en aankoop.

Bekijk ook het profiel van Makelaarsland op funda

Informatiegesprek aanvragen

Anja

Klantadviseur
Ik sta voor je klaar!

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Bedankt!

We nemen contact met je op.

NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.