Huis aankopen in Apeldoorn? Makelaarsland helpt!

Een huis aankopen in Apeldoorn is niet zomaar even gedaan in deze markt. Neem daarom je eigen aankoopmakelaar mee, die vertegenwoordigt jouw belangen én is op de hoogte van de huizenmarkt. Frank, onze Makelaarsland Agent in Apeldoorn, staat voor je klaar om mee te gaan kijken naar jouw droomhuis.

Een huis aankopen in Apeldoorn

Er zijn een heleboel voordelen aan het inschakelen van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning. Denk bijvoorbeeld aan de deskundigheid en kennis van de markt. Hoe ga je om met onderhandelingen, met eventuele gebreken en klopt het koopcontract wel helemaal? Met een aankoopmakelaar sta je er niet alleen voor, maar word je begeleidt tijdens het hele aankoopproces.

De voordelen van een aankoopmakelaar van Makelaarsland, is dat wij een vast tarief rekenen voor de volledige begeleiding van A tot Z, namelijk € 1.860. Andere makelaars rekenen verschillende prijzen. Sommigen een percentage van de koopsom en soms ook een prestatiebonus (een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom wanneer die laatste hoger ligt). Gemiddeld vragen aankoopmakelaars € 2.431. Dat is een leuke meevaller als je kiest voor Makelaarsland bij een huis aankopen in Apeldoorn.

Frank is jouw aankoopmakelaar in Apeldoorn

Frank is jouw aankoopmakelaar in Apeldoorn

Onze Makelaarsland Agent Frank werkt in jouw regio: Apeldoorn en omstreken. Hij zal vrijblijvend met je meegaan naar de woning die jij op het oog hebt om deze te bezichtigen. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Dan zal Frank jou adviseren over een openingsbod of helpt jou als het gaat om een inschrijving. De onderhandelingen doet hij, evenals het checken van de koopovereenkomst en juridische aspecten. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Meer weten over aankopen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.