Jouw makelaar in Assen, Makelaarsland

Makelaarsland, de beste makelaar voor de verkoop van je huis in Assen! Ben je op zoek naar een droomhuis? Dan helpen onze makelaars je ook in Assen.

Huis verkopen in Assen?

Dan ben je bij onze makelaars aan het juiste adres. Dankzij de efficiënte werkwijze, profiteer je van de beste prijs-/kwaliteitverhouding als je onze makelaars inschakelt. Bij Makelaarsland kun je zelf kiezen hoeveel je bespaart. Wil jij de bezichtigen zelf wel doen? Dan bieden wij, met Makelaarsland Online, je de expertise van een NVM makelaar voor een vast en laag bedrag.

Verkoopmakelaar in Assen

Verkoopmakelaar in Assen

In Assen heb je de keuze uit diverse verkopende makelaars. Let bij je keuze goed op de service en kwaliteit van de makelaar. Onze makelaars worden continu op deze aspecten getraind. Niet voor niets is Makelaarsland uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Overal, dus ook in Assen, worden goede resultaten door onze makelaars geboekt. Onze plaatselijke makelaar kan jou ook helpen met de verkoop van je huis in Assen. Jack doet voor jou de bezichtigen, en zorgt ervoor dat de verkoop soepel verloopt. Jij wilt toch ook je huis goed verkopen èn geld besparen?

Heb je verkoopplannen, en wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Makelaarsland en andere makelaars in Assen

Wist je dat de meeste makelaars in Assen een courtage van de verkoopprijs berekenen in plaats van een vast bedrag. Deze makelaarscourtage loopt snel op tot duizenden euro’s. In vergelijking met deze makelaars is Makelaarsland met een vast en laag bedrag een betere en betaalbare keuze.

Aankoopmakelaar in Assen

Jack helpt jou ook met het vinden en kopen van jouw droomwoning in Assen. Wil je er zeker van zijn dat de aankoop van jouw nieuwe thuis goed geregeld én betaalbaar is? Met de hulp van Makelaarsland ben je zéker. Ook voor een aankoopmakelaar betaal je bij Makelaarsland een vast bedrag. Geen onverwachte kosten dus!

Over Assen

Assen dateert uit 1258. In dit jaar werd een nonnenklooster van Coevorden verplaatst naar een dekzandrug, waar nu het huidige Assen ligt. Vroeger was het centrum van Assen vele singels rijk. Hoewel een groot deel van deze singels is gedempt, wordt men in Assen hier wel aan herinnerd. Vele Assenaren wonen namelijk op straten als Gedempte Singel, Zuidersingel, Oostersingel en Noordersingel. In de 18de eeuw ontdekten enkele welgestelden Assen als interessante woonplaats. In deze tijd zijn er prachtige panden in Assen verrezen, zoals Huize Overcingel en het Witte Huis. Ook Lodewijk Napoleon koos Assen als zomerverblijf. Door deze ontwikkelingen heeft Assen in 1809 stadrechten gekregen. Assen is hiermee één van de jongste steden van Nederland. Kenmerkend voor Assen is het beeld van Bartje, welke midden in het centrum van Assen staat. Ook de TT van Assen is bij velen bekend.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.