Jouw makelaar in Assen, Makelaarsland

Makelaarsland, de beste makelaar voor de verkoop van je huis in Assen!

Wil je je huis in Assen verkopen? Dan ben je bij onze makelaars aan het juiste adres. Dankzij de efficiënte werkwijze, profiteer je van de beste prijs-/kwaliteitverhouding als je onze makelaars inschakelt. Bij Makelaarsland bieden wij je de expertise van een NVM makelaar voor een courtage van slechts € 1.290(incl. BTW).

Deskundige en betrouwbare makelaar
In Assen heb je de keuze uit diverse verkopende makelaars. Let bij je keuze goed op de service en kwaliteit van de makelaar. Onze makelaars worden continu op deze aspecten getraind. Niet voor niets is Makelaarsland uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Overal, dus ook in Assen, worden goede resultaten door onze makelaars geboekt.

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten
Waarschijnlijk heb je reeds bij meerdere makelaars in Assen informatie opgevraagd. Dan weet je ook dat de meeste makelaars in Assen een courtage van de verkoopprijs berekenen in plaats van een vast bedrag. Deze makelaarscourtage loopt snel op tot duizenden euro’s. In vergelijking met deze makelaars is Makelaarsland met de vaste courtage van € 1.290 de beste keuze.

Wat doet Makelaarsland voor mij?
Samengevat helpt jouw makelaar je bij de gehele verkoop van je huis in Assen. Jij doet alleen wat je zelf het beste kunt.

–  Jij verzorgt: Omdat jij het beste bekend bent in Assen en jarenlang in je woning hebt gewoond, kun jij hier het meeste over vertellen. Daarom verzorg je zelf foto’s, tekst en bezichtigingen. Uiteraard ondersteunt jouw makelaar je altijd met tips en adviezen. Ook voor vragen kun je bij jouw makelaar terecht.

–  Jouw makelaar verzorgt: Je makelaar bij Makelaarsland verzorgt de rest. Zo komt er een lokaal bekende NVM makelaar/taxateur bij je langs om je woning op te nemen. Deze makelaar kent de markt in Assen als geen ander en berekent een reële waarde van je woning. Ook adviseert deze makelaar je over de vraagprijs. Je ontvangt een uitgekiend promotiepakket met onder andere een ‘Te koop’ bord en een buurtmailing, waarmee je buren en geïnteresseerden uit Assen attendeert op de verkoop. Heeft er iemand belangstelling in jouw woning, dan geeft je makelaar dit direct aan jou door. Brengt deze belangstellende een bod uit, dan voert je makelaar namens jou de onderhandelingen. Ook kun je erop rekenen dat jouw makelaar een juridisch kloppende koopakte opstelt.

Over Assen
Assen dateert uit 1258. In dit jaar werd een nonnenklooster van Coevorden verplaatst naar een dekzandrug, waar nu het huidige Assen ligt. Vroeger was het centrum van Assen vele singels rijk. Hoewel een groot deel van deze singels is gedempt, wordt men in Assen hier wel aan herinnerd. Vele Assenaren wonen namelijk op straten als Gedempte Singel, Zuidersingel, Oostersingel en Noordersingel. In de 18de eeuw ontdekten enkele welgestelden Assen als interessante woonplaats. In deze tijd zijn er prachtige panden in Assen verrezen, zoals Huize Overcingel en het Witte Huis. Ook Lodewijk Napoleon koos Assen als zomerverblijf. Door deze ontwikkelingen heeft Assen in 1809 stadrechten gekregen. Assen is hiermee één van de jongste steden van Nederland. Kenmerkend voor Assen is het beeld van Bartje, welke midden in het centrum van Assen staat. Ook de TT van Assen is bij velen bekend.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.