Jouw makelaar in Barendrecht, Makelaarsland

Makelaarsland, de goedkoopste makelaar in Barendrecht voor de verkoop van jouw huis!

Makelaarsland, de goedkoopste makelaar in Barendrecht voor de verkoop van jouw huis!

Op zoek naar een verkopend makelaar in Barendrecht? Dan ben je bij Makelaarsland aan het juiste adres. Onze ervaren NVM makelaars zullen er alles aan doen om jouw huis in Barendrecht zo snel mogelijk en voor een zo hoog mogelijk bedrag te verkopen. Met Makelaarsland Online doe je dat voor een vast tarief, ongeacht de waarde van je woning.

Jouw voordelige makelaar in Barendrecht

Makelaarsland is een moderne makelaar, je kunt met Makelaarsland Online je woning via het internet verkopen. Door efficiënt gebruik te maken van internet, de kennis van de verkoper over het huis en de buurt in Barendrecht en de expertise van onze makelaars, hebben wij reeds vele huizen in Barendrecht succesvol verkocht. Door deze efficiënte werkwijze kunnen wij een bedrag rekenen dat vele malen lager is dan het tarief dat andere makelaars in Barendrecht rekenen.

Kwaliteit staat bij onze makelaars voorop

Bij de keuze voor een makelaar om jouw huis in Barendrecht te verkopen, is uiteraard de kwaliteit van dienstverlening van groot belang. Ook op dit gebied scoren onze makelaars goed. Alle zaken worden vakkundig aangepakt en juridisch gecheckt. Daarom is Makelaarsland binnen korte tijd uitgegroeid tot de grootste makelaar van Nederland.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor prijs/kwaliteit.

Wat houdt de dienstverlening van Makelaarsland in?

Het verschil tussen Makelaarsland Online en andere makelaars in Barendrecht, ligt in het feit dat je bij Makelaarsland Online zelf actief bent bij de verkoop. Je wordt continu op de hoogte gehouden door je makelaar van alle ontwikkelingen omtrent je huis en de huizenmarkt. Je verzorgt zelf ook enkele zaken.

–  Je bent zelf actief: Jij zorgt voor het rondleiden van geïnteresseerden. Geen makelaar kent jouw huis en buurt in Barendrecht zo goed als jijzelf. Geen makelaar kan deze zaken dan ook beter verzorgen.

–  Jouw makelaar regelt de rest: Voor alle lastige zaken kun je vertrouwen op de expertise van je makelaar bij Makelaarsland. Jouw makelaar neemt je alle overige zaken uit handen. Vanaf de woningopname (waarbij een ervaren NVM makelaar/taxateur uit Barendrecht bij je langs komt), tot aan de koopovereenkomst (die je makelaar opstelt en door een jurist op juridische aspecten laat nakijken). Uiteraard heb je regelmatig contact met je makelaar en houdt jouw makelaar je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen omtrent de verkoop.

Wil je meer weten, of heb je verkoopplannen? Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Over Barendrecht

De geschiedenis van Barendrecht gaat terug tot in 1265. Oorspronkelijk bestond Barendrecht uit drie ambachtsheerlijkheden, namelijk Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse. In de Franse tijd werden deze drie ambachten samengevoegd tot Barendrecht, daarna weer gesplitst in Oost-Barendrecht en West-Barendrecht en daarna weer herenigt tot Barendrecht. De drie ambachten waren gelegen in de Riederwaard. In de Riederwaard waren vaak dijkdoorbraken, waardoor Barendrecht regelmatig met overstromingen werd geconfronteerd. Vanaf 1484 is men gestart dit probleem te verhelpen door middel van indijking. Barendrecht heeft een oude en een nieuwe kern. De oude kern van Barendrecht is het oude dorp gelegen rond de watertoren. De nieuwe kern is het centrale winkelgebied de Middenbaan. Vanwege de centrale ligging dichtbij Rotterdam kiezen veel mensen ervoor om in Barendrecht te wonen.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.