Uw makelaar in Duiven, Makelaarsland

Verkoop uw woning voor slechts € 1.290,-

Uw huis in Duiven verkopen met een NVM makelaar? Makelaarsland staat ook in Duiven voor u klaar!

NVM makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding vanwege de unieke formule.

Vaste lage courtage
Samen met NVM makelaar Makelaarsland verkoopt u uw huis of appartement in Duiven voor slechts € 1.290 (incl. BTW). De makelaars van Makelaarsland staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of u te adviseren. Uw eigen vastgoedadviseur houdt u ten alle tijde op de hoogte van de ontwikkelingen van uw huis via telefoon, SMS en e-mail.

Vind uw koper!
Er is geen andere makelaar die zoveel contact heeft met kopers als Makelaarsland. Maandelijks bezoeken tot wel 150.000 mensen de website van Makelaarsland. Ruim 5.000 bezichtigingen worden maandelijks aangevraagd voor de woningen die ‘in verkoop’ staan bij NVM makelaar Makelaarsland.

U verzorgt de bezichtigingen
Bij makelaarsland begeleidt u zelf de bezichtigingen. Voor geïnteresseerden van uw woning in Duiven is dit erg prettig. Naast het feit dat u meer over uw eigen huis en buurt in Duiven kunt vertellen, bent u ook flexibeler dan een makelaar. U zit tijdens de bezichtigingen niet vast aan kantoortijden, maar kunt geïnteresseerden ook ’s avonds of in het weekend langs laten komen.

Kortom: Ga voor de verkoop van uw huis of appartement in Duiven naar verkoopmakelaar Makelaarsland

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.