Jouw makelaar in Duiven, Makelaarsland

Verkoop je woning voor slechts € 1.290,-

Je huis in Duiven verkopen met een NVM makelaar? Makelaarsland staat ook in Duiven voor je klaar!

NVM makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding vanwege de unieke formule.

Vaste lage courtage
Samen met NVM makelaar Makelaarsland verkoop je jouw huis of appartement in Duiven voor een vast laag tarief. De makelaars van Makelaarsland staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of je te adviseren. Je eigen vastgoedadviseur houdt je ten alle tijde op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop

Vind jouw koper!
Er is geen andere makelaar die zoveel contact heeft met kopers als Makelaarsland. Maandelijks bezoeken tot wel 150.000 mensen de website van Makelaarsland. Ruim 5.000 bezichtigingen worden maandelijks aangevraagd voor de woningen die ‘in verkoop’ staan bij NVM makelaar Makelaarsland.

Jij verzorgt de bezichtigingen
Bij makelaarsland begeleid je zelf de bezichtigingen. Voor geïnteresseerden van je woning in Duiven is dit erg prettig. Naast het feit dat je meer over jouw eigen huis en buurt in Duiven kunt vertellen, ben je ook flexibeler dan een makelaar. Je zit tijdens de bezichtigingen niet vast aan kantoortijden, maar kunt geïnteresseerden ook ’s avonds of in het weekend langs laten komen.

Kortom: Ga voor de verkoop van je huis of appartement in Duiven naar verkoopmakelaar Makelaarsland

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.